HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 13:00

İLÇELER IŞIL IŞIL

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla ilçelerin çehresi değişti. Cadde ve sokakları ışıl ışıl yapmak amacıyla yürütülen çalışmalarla 12 ilçe modern aydınlatmalarla donatılırken va
İLÇELER IŞIL IŞIL

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla ilçelerin çehresi değişti. Cadde ve sokakları ışıl ışıl yapmak amacıyla yürütülen çalışmalarla 12 ilçe modern aydınlatmalarla donatılırken vatandaşlar da yapılan çalışmaları sevinçle karşıladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinden sonra tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, başlattığı aydınlatma çalışmalarına da devam ediyor. Modern şehir inşası için gece gündüz demen çalışan ve kent estetiğini ön planda tutan yatırımları da hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü aydınlatma çalışmalarıyla ilçelerin çehresini değiştiriyor.

İLÇELER MODERN AYDINLATMALARLA DONATILDI

Birçok ilçede çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı öncülüğünde ilçe belediyelerinin de katkılarıyla yapılan çalışmalarla Fatsa, Mesudiye, Gölköy, Kabataş, Kumru, Akkuş, Çatalpınar, Korgan, Kabadüz, Aybastı, İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde çalışmalar tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi ilçelerin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donatırken bu çalışmalarda 964 adet aydınlatma direği dikildi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Cadde ve sokakların ışıl ışıl olduğu ilçelerde vatandaşlar da yapılan çalışmalarla büyük sevinç yaşadı. İlçelerinin çehresinin değiştiğini aktaran vatandaşlar çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Alt yapıda hızlı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri belirlenen program dahilinde birçok ilçede daha aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.

Anahtar Kelimeler : İLÇELER, IŞIL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız