HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Aralık 2023 Cuma Saat: 13:55

ÇKS TOPLANTISI YAPILDI

 Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerin ÇKS kayıtlarında sağladığı kolaylıklar ve yeniliklerin değerlendirildiği “Çiftçi Kayıt Sistemi Mevzuat Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tarım
ÇKS TOPLANTISI YAPILDI

 Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerin ÇKS kayıtlarında sağladığı kolaylıklar ve yeniliklerin değerlendirildiği “Çiftçi Kayıt Sistemi Mevzuat Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Toplantıya Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Ekrem Oğurlu, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Nusret Şahin, İl ÇKS sistem sorumluları ve İlçe Müdürlüklerimizden gelen İlçe ÇKS sistem sorumluları katıldı.

Toplantıda Bakanlık tarafından hazırlanan Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerin uygulanmasındaki usul ve esaslar ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

ÇKS mevzuat hükümleri doğrultusunda, Ordu’da yürütülecek ÇKS iş ve işlemlerinde üretici ve üretim alanlarının sisteme kayıtlılığın artırılması, tarımsal faaliyetin yürütüldüğü intikali yapılmamış arazilerin kayıt altına alınması ve ÇKS müracaatlarında yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçilmesi hususlarında ÇKS yönetmelik maddeleri üzerinden fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Anahtar Kelimeler : ÇKS, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız