HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 12:39

VALİ EROL, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.
VALİ EROL, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Muammer Erol, Fatsa İlçesinde gerçekleştirdiği iade-i ziyaret programı kapsamında ilk olarak Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’ı ziyaret etti.

Vali Erol’u, hizmet binası girişinde Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasına yaptığı ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Odanın faaliyetleri ve yürüttüğü çalışmalar hakkında Vali Erol’a bilgiler verdi. Karataş, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Valiliğimizle koordinasyon içinde ortak çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz”dedi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'ne geçen Vali Erol, burada Dernek Başkanı Adem Çiçek, şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet etti.

Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek, Vali Erol’a dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Vali Muammer Erol, “Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Kapımız sizlere her zaman açıktır” diye konuştu.

Fatsa Güneş Gazetesi Sahibi Ferudun Cumhur Altuntaş ve Fatsa Eski Kaymakamı Kaya Çıtak’a da iade-i ziyarette bulunan Vali Erol, kamuoyunun zamanında ve doğru bilgilendirilmesinde basının önemine vurgu yaparak, Güneş Gazetesinin yayın hayatını uzun yıllar sürdürmesi dileğinde bulundu.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Vali Erol’a teşekkür eden Fatsa Güneş Gazetesi Sahibi Ferudun Cumhur Altuntaş, gazetenin yayın hayatı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Muammer Erol, iade-i ziyaretleri kapsamında Fatsa Oto Galericileri Derneği’ni de ziyaret ederek, Fatsa Oto Galericileri Derneği Başkanı Hikmet Zerey ve üyelerle bir süre sohbette bulundu, dernek tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve tüm oto galerici esnafına hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde bulundu.

Vali Erol’un iade-i ziyaret programı kapsamında Fatsa OSB’de tekstil üretimi yapan ve 400 kişiye istihdam sağlayan Kuzey Kafkas işletmesini de ziyaret ederek, işletme sahibi Ayhan Şamiloğlu’ndan üretim, istihdam ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kuzey Kafkas Tekstil yönetim kurulu başkanı Ayhan Şamiloğlu, Fatsa OSB’deki işletmelerinde H&M, C&A, Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Matalan, Marks&Spercer, MassimoDutti gibi dünya markalarına üretim yaptıklarını ayrıca, 5 ülkeye ihracat yaptıklarını ifade etti. “Sayın Valimizin ziyareti bizleri mutlu etmiştir” dedi ve Vali Erol’a teşekkürlerini sundu.

Vali Muammer Erol’un iade-i ziyaret programı kapsamında son durağı ise Fatsa Ziraat Odası Çiftçi Eğitim Üretim Merkezi oldu.

Fatsa Ziraat Odası’nın üretim merkezini gezerek, ata tohumu serası, köklendirme serası, çelik saksılama serası, çilek serası, süs bitkileri alanı gibi birçok ürünün olduğu seralarda Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu’dan bilgi aldı.

Vali Muammer Erol’un Fatsa İlçesindeki iade-i ziyaret programına Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da eşlik etti.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, ZİYARETLERİNİ, SÜRDÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız