HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 15:33

BAKAN URALOĞLU ŞANLITÜRK’ÜN SORULARINI YANITLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 23 Kasım 2023 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun cevaplaması talebiyle Ordu-Kabadüz, Ordu Çevreyolu’nun İkinci Etabı ve Ordu-Mesudiye Yolu sel
BAKAN URALOĞLU ŞANLITÜRK’ÜN SORULARINI YANITLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 23 Kasım 2023 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun cevaplaması talebiyle Ordu-Kabadüz, Ordu Çevreyolu’nun İkinci Etabı ve Ordu-Mesudiye Yolu sel hasarlarının son durumu sormuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tüm bu sorulara yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi.

Bakan Uraloğlu, Ordu-Kabadüz Yolu, Ordu Çevre Yolu ile Ordu-Mesudiye Yolu sel hasarlarının son durumu hakkında bilgiler verdi. Bakan Uraoğlu, çalışmaların son sürat devam ettiğini beliterek en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

URALOĞLU: ORDU-KABADÜZ YOLU’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlk olarak 18,8 kilometrelik Ordu-Kabadüz Yolu hakkındaki soruları yanıtlayan Bakan Abdulkadir Uraloğlu, çalışmaların devam ettiğini açıklayarak ‘’Ordu-Kabadüz Yolu toplam 18,8 km Bitümlü Sıcak Karışım Kaplama tek yol standardında olup proje güzergahında değişiklik olması nedeniyle, 2 adet 643 metre tek köprü ve 2,1 km Tek Yol Bitümlü Sıcak Karışım imalatları tamamlanmış olup çalışmalar devam etmektedir’’ dedi.

URALOĞLU: ORDU ÇEVRE YOLU’NUN İKİNCİ ETABINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün sorduğu bir diğer proje olan Ordu Çevre Yolu’nun ikinci etabı hakkında da yanıt veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ‘’Proje kapsamında; çift tüp Terzili Tüneli’nde (2x1.180 m) kazı çalışmaları ve nihai beton çalışmaları tamamlanmıştır. Akçatepe 1 Tüneli’nde (2x440 m) kazı ve destek çalışmaları tamamlanmış olup nihai kaplama beton çalışmaları devam etmektedir. Akçatepe-2 Tüneli’nde (2x1.740 m) kazı ve destekleme çalışmaları tamamlanmıştır. Turnasuyu Tüneli’nde (2x802 m) ise kamulaştırma işlemleri tamamlanmış olup çalışmalara başlanacaktır” diye konuştu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız