HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Aralık 2023 Salı Saat: 12:15

VARGELOĞLU, ÇAYBAŞI’NI ZİYARET ETTİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Çaybaşı ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleri ile bir araya geldi. Okul ve kur
VARGELOĞLU, ÇAYBAŞI’NI ZİYARET ETTİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Çaybaşı ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleri ile bir araya geldi.

Okul ve kurumlarda eğitim öğretim ile ilgili çalışmaları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacıyla Müdür Vargeloğlu, Çaybaşı ilçesini ziyaret etti.

Vargeloğlu,  Çaybaşı ilçe ziyaretine ilk olarak Çaybaşı Kaymakamı Sayın Turgay Tarik ile bir araya gelerek başladı. Ziyarette ilçenin eğitim öğretim durumu, yürütülen ve planlanan çalışmalar ile eğitim yatırımları değerlendirildi. Çaybaşı Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vargeloğlu; Çaybaşı Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Semiz ile bir araya geldi. Çaybaşı ilçesi eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra Çaybaşı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak yapılan ve planlanan çalışmalar ile ilgili Çaybaşı İlçe Millî Eğitim Müdürü Aykut Fidan'dan bilgi aldı. Çaybaşı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü birimlerinde görev yapan personeli de ziyaret eden Vargeloğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Müdür Vargeloğlu,  İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Çaybaşı İlküvez İlkokulu/Ortaokulu bünyesinde açılan Matematik Sınıfı, Matematik Sokağı, Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı, Görsel Sanatlar Sınıfı ve Okul Kütüphanesini yerinde gördü. Yapılan ve planlanan çalışmalar ile ilgili yöneticilerimizden bilgi aldı. Daha sonra Çaybaşı İlküvez İlkokulu/Ortaokulunda okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okul idaresi ve öğretmenler ile öğretmenler odasında sohbet eden Vargeloğlu, yapılan ve planlanan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.  

Okul ziyareti sonrasında Çaybaşı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda okul müdürleri ile toplantı yaparak ilçe genelinde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Müdür Vargeloğlu, "Bakanlığımız tarafından uygulamaya koyulan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik proje ve etkinlikleri, ilçemizde ve okullarımızda, Bakanlığımız tarafından belirlenen takvim doğrultusunda uygulayarak takibini yapalım. Okullarımızda akademik başarıyı artırmak için Destekleme ve Yetiştirme Kursları'na gerekli özeni gösterelim, sosyal ve kültürel faaliyetleri amacına uygun olarak talep edilen her alanda gerçekleştirmeye gayret edelim. Taşımalı eğitim servislerinin, öğrencilerimize verilen öğle yemeklerinin kontrollerini ve denetimlerini düzenli bir şekilde yapalım." dedi.

 

Anahtar Kelimeler : VARGELOĞLU, ÇAYBAŞI’NI, ZİYARET, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız