HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 12:02

OLUKLU MAHALLESİ, GÜZELLEŞİYOR

Fatsa Belediyesi son 4.5 yılda Oluklu mahallesinde verimli çalışmalar gerçekleştirdi. Oluklu mahallesinde beton yol, sathi kaplama asfalt, taş duvar, tahkimat ve menfez çalışmaları gerçekleştiren Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlü
OLUKLU MAHALLESİ, GÜZELLEŞİYOR

Fatsa Belediyesi son 4.5 yılda Oluklu mahallesinde verimli çalışmalar gerçekleştirdi.

Oluklu mahallesinde beton yol, sathi kaplama asfalt, taş duvar, tahkimat ve menfez çalışmaları gerçekleştiren Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri mahallenin daha yaşanılabilir olması için canla başla çalışıyor.

 Oluklu Mahallesi sakinleri, uzun yıllardır bekledikleri yol hasretinin son bulduğunu ve tozdan çamurdan kurtulduklarını söyledi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise “Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için sürekli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim çalışma aşkımızı daha da artırıyor. Biz de uzak ve yakın kavramları yok. Mahallelerimizin yol sorunu kalmayacağının sözünü vermiştik. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarla mahallelerimizin yol sorununu tek tek çözüyoruz. Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için sürekli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim çalışma aşkımızı daha da artırıyor. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizler için önemli." dedi.

SON 4.5 YILDA YAPILANLAR

Fatsa'da ulaşım sorununa köklü çözümler üretmek amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Fatsa Belediyesi hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Oluklu mahallesine 4.5 yılda, 1.5 km beton yol, 3 km 1.kat sathi kaplama, 3 km 2.kat sathi kaplama, 1 adet betonarme menfez, taş duvarlar ve tahkimat duvar çalışmalarını tamamladı. 2.2 km 1.kat sathi kaplama çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların tamamlanması vatandaşları da mutlu etti.

 

Anahtar Kelimeler : OLUKLU, MAHALLESİ, GÜZELLEŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız