HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 12:26

KUMRU’YA STANDARDI YÜKSEK YOL

Ordu’nun Kumru ilçesinde Ortaca Mahallesi ile Ericek Yaylası’nı birbirine bağlayan yol beton ile buluşturuldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru Belediyesi ve vatandaş iş birliği ile yapılan yolda hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarr
KUMRU’YA STANDARDI YÜKSEK YOL

Ordu’nun Kumru ilçesinde Ortaca Mahallesi ile Ericek Yaylası’nı birbirine bağlayan yol beton ile buluşturuldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru Belediyesi ve vatandaş iş birliği ile yapılan yolda hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlandı.

 

 

Ordu’da kırsal yol ağlarındaki asfalt ve beton yol hamlesi sürüyor. On yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturarak hayalleri gerçeğe dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, bazı yatırımlarda belediye vatandaş iş birliğine giderek gönül birlikteliğini hizmetlere yansıtıyor.

 

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde mahalle ve grup yollarında standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamaya devam ediyor.

 

 

4 KM’LİK YOL BETON İLE BULUŞTU

 

Bu kapsamda Kumru ilçesinde çalışma yürüten ekipler Ortaca Mahallesi ve Ericek Yaylası’nı birbirine bağlayan 4 km’lik yolu beton yol ile buluşturdu. Bu yol aynı zamanda Kadıncık, Kovancılı, Ayvalı, Kayabaşı ve Yedivan Mahallerine de hitap ediyor.

 

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Bu önemli alt yapı yatırımın hayata geçirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Anahtar Kelimeler : KUMRU’YA, STANDARDI, YÜKSEK, YOL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız