HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2023 Perşembe Saat: 15:49

KARİMEX’TEN ÇOCUKLARA ‘ÖNCE KALİTE’

Karimex Çocuk Tiyatrosu, ilk müzikli çocuk oyunu Önce Kalite ile minik seyircisi ile bir araya geldi. Sahnelenen oyun, Mayıs sonuna kadar her pazar saat 14:00da Ordu Kültür Sanat Merkezi Küçük Salonda ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak.
KARİMEX’TEN ÇOCUKLARA ‘ÖNCE KALİTE’

Karimex Çocuk Tiyatrosu, ilk müzikli çocuk oyunu "Önce Kalite" ile minik seyircisi ile bir araya geldi. Sahnelenen oyun, Mayıs sonuna kadar her pazar saat 14:00'da Ordu Kültür Sanat Merkezi Küçük Salon'da ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak.

Karimex Fındık İşletmeleri; Ordu'daki kültürü, sanatı, sanatçıyı ve ona ulaşmak isteyenleri bir araya getirmeye devam ediyor. Karimex Fındık İşletmeleri Yönetim Kurulu İcradan Sorumlu Başkanı Emrah Albayrak, “Fındık, sosyo-ekonomik hayatımızda olduğu kadar sosyo-kültürel hayatımızda da çok önemli bir yer tutar. Fındık ile kazanan bir marka olarak dünyanın en kaliteli ve en çok fındığının üretildiği bu coğrafya ve insanına çok borcumuz var, bu nedenle şehrimizi kültür ve sanat alanında desteklemek ve daha ileri taşımak için birçok çalışmamız mevcut. Bunun için de Kültür Sanat'ı tercih ettik” dedi.

Sürdürülebilir, Eşit, Nitelikli ve İnovatif

Tüm bu çabalarını, "PROJE SENİ" çatısı altında birleştirerek hayata geçirdiklerini de belirten Albayrak, “Tarım ve toplum için öncelikli olan sürdürülebilir, eşit, nitelikli ve inovatif yaklaşımları PROJE SENİ ile organize ediyoruz.

Karimex Çocuk Tiyatrosu’nun bizi “PROJE SENİ” hedeflerimize yaklaştıracağından eminiz ve başardığımız için çok gururluyuz. Karimex Çocuk Tiyatrosu, Kültür Sanat Karimex ile Proje: SENİ kapsamında yaptığımız en önemli projelerden bir tanesi. Bunlardan çok daha fazlası ise kuluçka döneminde. Çünkü Ordu'ya değer” diye konuştu.

Ufuk Ersoy tarafından yazılan ve yönetilen "Önce Kalite" 25 yıldır oynanıyor.  

 

Anahtar Kelimeler : KARİMEX’TEN, ÇOCUKLARA, ‘ÖNCE, KALİTE’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız