HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Aralık 2023 Pazar Saat: 14:24

SAHTE ALTIN SATANLAR YAKALANDI

         Ordu’da kuyumcuya sahte altın satmak isteyen iki kişi emniyet güçleri emniyet güçleri tarafından yakalandı.          Altınordu ilçesinde bulunan bir altın atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir şüph
SAHTE ALTIN SATANLAR YAKALANDI

         Ordu’da kuyumcuya sahte altın satmak isteyen iki kişi emniyet güçleri emniyet güçleri tarafından yakalandı.

         Altınordu ilçesinde bulunan bir altın atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir şüpheli, ellerinde bulunan sahte Cumhuriyet altınlarını kuyumculara satmaya çalıştı. Toplamda 5 altından 4'ünü 2 farklı kuyumcuya satan Z.K. isimli şüpheli, son girdiği işyerinde durumun fark edilmesi üzerine atölye sahipleri ihbarda bulundu.

Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya sahte Ata Lira satan Z.K. ve ona yardım ettiği tespit edilen Y.Ş. yakalandı.

Konuya ilişkin Ordu Valiliği’nden verilen bilgide “Ordu’da bir işyerlerinde meydana gelen “Sahte Altın Dolandırıcılığı” olayı ile ilgili olarak; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince Z.K. isimli şahıs suçüstü yakalanmış, ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli Z.K. isimli şahıs ile birlikte hareket ettiği tespit edilen Y.Ş. Trabzon ilinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların yapılan üst ve araç aramalarında 111.705 TL Para ve 19 adet sahte Ata Lira Altın ele geçirilmiştir.

Adli İşlemleri devam eden şahıslardan sevk edildikleri mahkeme tarafından Y.Ş. isimli şahıs Adli Kontrol Kararıyla Serbest bırakılmış, Z.K. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi. 

 

Anahtar Kelimeler : SAHTE, ALTIN, SATANLAR, YAKALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız