HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Aralık 2023 Salı Saat: 16:04

"HİZMET YOLCULUĞUMUZU SÜRDÜRECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 7’den 70’e hemşehrileriyle her koşulda omuz omuza, gönül gönüle bir ve beraber olmaya devam ediyor. Şehrin sokaklarında caddelerinde mahalle ziyaretlerinde toplu taşıma araçlarında iyi günde
"HİZMET YOLCULUĞUMUZU SÜRDÜRECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 7’den 70’e hemşehrileriyle her koşulda omuz omuza, gönül gönüle bir ve beraber olmaya devam ediyor.

Şehrin sokaklarında caddelerinde mahalle ziyaretlerinde toplu taşıma araçlarında iyi günde kötü günde daima hemşehrileri ile bir ve beraber olan Başkan Tören, her ay düzenlediği 'Halk Günü' buluşmaları ile de vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeyi, sorunlarına çözümler üretmeyi sürdürüyor. Başkan Aşkın Tören, bir halk günü buluşmasında daha hemşehrileri ile bir araya geldi.

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiğini söyleyen Başkan Tören, bunun yanında görüşme taleplerini bekletmemek adına her ay gerçekleştirdikleri halk günü ile de vatandaşları belediyede ağırlamaktan da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Aşkın Tören, “Bugüne kadar hiçbir vatandaşımıza sırtımızı dönmedik, bize ihtiyaç duyan hiç kimseyi yalnız bırakmadık, bundan böyle de bırakmayacağız. Biz, hep bu şehirde yaşayan ailelerimizin, gençlerimizin, büyüklerimizin, çocuklarımızın refahı mutluluğu için gayret gösterdik. Her sokağa, her köşeye, her haneye, her yüreğe dokunabilmek için durmadık yorulmadık, engellere takılmadık, her yere koştuk. Bundan sonra daha büyük adımlarla şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet yolculuğumuzu milletimiz ile el ele gönül gönüle sürdüreceğiz.

Gönlümüzün olduğu gibi kapımızın da sonuna kadar açık olduğunu tüm hemşehrilerimiz zaten biliyorlar. Bugün de yarın da her koşulda hemşerilerimizin yanında ve eli öpülesi annelerimizin dizinin dibinde olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Altınordu Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Aralık Ayı Halk Günü buluşmasında vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Tören, kendisine iletilen istek talep ve sorunlara çözüm bulunması noktasında da ilgili birimleri talimatlandırdı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız