HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 13:35

SOKAK KEDİLERİNE KISIRLAŞTIRMA DESTEĞİ

Ünye Belediyesi sokak kedilerine yönelik kısırlaştırma desteğini sürdürüyor. Mahalle sakinleri tarafından randevu ile belediye getirilen kediler gün içinde kısırlaştırılarak mahalle sakinlerine teslim ediliyor. Mahalle sakinleri bu uygul
SOKAK KEDİLERİNE KISIRLAŞTIRMA DESTEĞİ

Ünye Belediyesi sokak kedilerine yönelik kısırlaştırma desteğini sürdürüyor. Mahalle sakinleri tarafından randevu ile belediye getirilen kediler gün içinde kısırlaştırılarak mahalle sakinlerine teslim ediliyor. Mahalle sakinleri bu uygulamadan memnun kalırken belediye görevlilerine teşekkür etti.

Ünye Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik mama ve barınak desteği hızla devam ederken sokak kedilerinin kısırlaştırmasına yönelik çalışmaları da sürüyor. Mahalle sakinlerinin bakımını üstlendiği sokak kedileri Ünye Belediyesi Haylaz Patiler aracı ile Altınordu ilçesinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Merkezine gönderilerek gün içerisinde kısırlaştırmaları yapılıp yine mahalle sakinlerine teslim ediliyor.

Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri refakatinde sağlıklarına kavuşan sokak kedileri mahalle sakinlerine neşe kaynağı olmaya devam ederken Ünye Belediyesi 2023 yılında 120’ye yakın sokak kedisinin kısırlaştırılmasına destek verdi. Mahalle sakinleri uygulamadan memnun kalırken belediye görevlilerine teşekkür etti.

KISIRLAŞTIRMA RANDEVUSU NASIL ALINIYOR?

Ünye Belediyesi’nin 0452 323 19 41 numaralı çağrı merkezi, 0530 948 75 52 numaralı WhatsApp hattı ya da beyaz masaya başvuran mahalle sakinlerinin talepleri alınarak randevu oluşturuluyor. Belirlenen sayıya ulaşıldığında belediye görevlileri tarafından vatandaşlar bir gün öncesinden aranarak bilgilendiriliyor. Randevu sabahı vatandaşlar sokak kedilerini temin ettikleri kedi taşıma çantası ile belediyeye getirerek görevlilere teslim ediyor. Görevliler sokak kedilerini Haylaz Patiler aracı ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi’ne götürerek kısırlaştırma işlemlerini gerçekleştiriyor. Sokak kedileri daha sonra araçla aynı gün Ünye’ye getirilerek vatandaşlara teslim ediliyor.

 

Anahtar Kelimeler : SOKAK, KEDİLERİNE, KISIRLAŞTIRMA, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız