HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 13:52

İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ordu’nun 19 ilçesinde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Öceli Mahallesinde içme suyu hattı çalışmalarına devam ediyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlayan çal
İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ordu’nun 19 ilçesinde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Öceli Mahallesinde içme suyu hattı çalışmalarına devam ediyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlayan çalışma ile mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği yatırım tamamlanmış olacak.

 

ÖCELİ MAHALLESİNDE İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ

 

Kullanım ömrünü tamamladığı için sık sık arıza vererek su kesintilerine neden olan içme suyu hattında yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, 4.200 metre uzunluğunda, 250 mm çapındaki içme suyu isale hattının 3200 metrelik bölümü ve 2.900 metre uzunluğunda 63 mm çapındaki şebeke hattının çalışmaları tamamlandı.

 

TERFİ İSTASYONUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Çalışmaların devam ettiği Öceli mahallesinde mevcut terfi istasyonundaki revizyon ve ilave terfi istasyonunda yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar tamamlandığında özellikle yaz aylarında 4 bin 500 kişinin yaşadığı mahallede içme suyu sıkıntısı çözülmüş olacak.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Hizmetten son derece memnun olan mahalle sakinleri de kendilerine modern içme suyu imkânı sağlayan Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Çok güzel bir hizmet. Daha önce içme suyumuzda sıkıntılar yaşıyorduk.  Özellikle yaz aylarında kesintiler oluyordu. Şimdi bu sıkıntı ortadan kalmış oldu. Allah Büyükşehir Belediye Başkanımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : İÇME, SUYU, SORUNU, ÇÖZÜLDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız