HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 14:51

“YENİ YILINIZI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIM”

Ordu Valisi Muammer Erol, yeni yıl nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2023 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve
“YENİ YILINIZI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIM”

Ordu Valisi Muammer Erol, yeni yıl nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2023 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.


Öncelikle, 2024 yılının Ordu’muza, Ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum.

Yeni yılın, önceki yıllardan daha bereketli, daha huzurlu ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir. Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. Geleceğe olan umudumuzu ve inancımızı yitirmemeli, daha iyiye ulaşmak için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bu anlamda en büyük gayemiz; yaşanabilir bir şehir olan, sevgi ve hoşgörüsü ile dünyanın gıpta ettiği ilimizin her alanda daha mutlu insanların yaşadığı bir il haline gelmesini sağlamaktır.

Her şeyin en iyisine, en güzeline lâyık olan vatandaşlarımızın, Ordu’da yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere, tüm yurt sathında olduğu gibi İlimizin mülki hudutları dâhilinde de gerekli tüm önlem ve tedbirler alınmıştır.

Bu vesileyle hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Ordu halkına, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve tüm dünya milletlerine yeni yılın sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım.

Anahtar Kelimeler : “YENİ, YILINIZI, EN, İÇTEN, DUYGULARIMLA, KUTLARIM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız