HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 13:31

DİPKÖY SOKAK YOLU GENİŞLETİLDİ

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Meşebükü mahallesine yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekliyor.   Ekipler Dipköy sokakta daha önceden dar olan yolu genişletme yaparak daha kullanışlı hale getiriyor. Dipköy sokakta yol geni
DİPKÖY SOKAK YOLU GENİŞLETİLDİ

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Meşebükü mahallesine yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekliyor. 

 Ekipler Dipköy sokakta daha önceden dar olan yolu genişletme yaparak daha kullanışlı hale getiriyor. Dipköy sokakta yol genişletme çalışması tamamlandıktan sonra bir sonraki adım olarak beton yol yapılması hedefleniyor. 

  Dipköy sokak sakinlerinden Mehmet Açıkel ve Mehmet Kuzu yolların genişletilmesi ile artık bir zorluk yaşamayacaklarını ifade ederek vatandaşların yol çalışmalarına destek vermeleri gerektiğini ifade ettiler.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Meşebükü mahallesi Dipköy Sokak sakinlerinden Mehmet Açıkel 60 yıldır bu mahalle'de yaşadığını belirterek, "Yolumuz çok dardı. Düğünde cenazede yoğun arabalar geldiğinde çok zorluk çekiyorduk şimdi yolumuz genişledi. Vatandaşlarımızdan ricamız yol çalışmalarına destek versinler, benim yerimden 1 metre 2 metre gitmesin hesabı yapmasınlar. Yol medeniyettir şimdi bazı yerlerde 3 tane araç bile yan yana durabiliyor. Fatsa Belediyemize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

  Yine Dipköy Sokak sakinlerinden Mehmet Kuzu ise yolun geniş halinin çok güzel olduğunu ifade ederek,  "Ben uzun yıllar Samsun'da yaşadım ve şurada 10 yıl önce köye ve döndüm. Burası şehir merkezine çok yakın bir mesafe dolayısıyla buraya dar yollar yakışmıyordu.  Şimdi yolumuzun geniş hali daha güzel oldu artık sırada buranın beton yapılma işi var. Beton da yapıldığı zaman çok daha güzel bir yolumuz olacak Ben de Fatsa Belediyesine yapmış olduğu çalışmadan dolayı şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : DİPKÖY, SOKAK, YOLU, GENİŞLETİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız