Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:35 MHP’DEN MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI
- 15:34 ORDU TİCARET FESTİVALİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
- 14:14 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
- 13:39 YENİLEME SÜRESİ UZADI!
- 13:39 70 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 12:52 ÜNYE KALESİ’NE BÜYÜK İLGİ
- 12:47 “YENİ BİR TESCİL KADASTRO SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”
- 12:16 ŞANLITÜRK, İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12:16 OSKİDEN KAÇAK SU DENETİMİ
- 12:03 ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
- 12:01 “KADINLARIMIZIN EMEĞİNİN DEĞERE DÖNÜŞMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
- 11:58 612 BİN 651 ÇOCUK SUÇA SÜRÜKLENDİ
- 11:57 KIZILAY ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA
- 10:37 İREM BEŞİKTAŞ’TA
- 10:36 SÜPER LİG’DE SEZON KARARI
ŞANLITÜRK, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Milletvekili Şanlıtürk, yayınladığı mesajında, “Doğru, tarafsız, kalemini hak, hakikat ve adaletten ayırmayan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim” dedi.
Medyanın demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Şanlıtürk, gazetecilerin önemli bir sorumluluk taşıdığını belirterek, sosyal ve ekonomik zorluklara karşı direnerek, ilkeli ve ülke sevdasıyla görev yapan gazetecilerin her türlü desteği hak ettiğini ifade etti.
Şanlıtürk, mesajında, mesleklerini icra ederken, kalemleri ve fikirleriyle onur duyan gazetecilere teşekkür etti. Gazetecilere başarı, sağlık ve huzur dolu bir yaşam dileyen Şanlıtürk; "Sizler, toplumun haber alma hakkını savunurken, doğru ve tarafsız haberciliğin güvencesi oluyorsunuz. Bu önemli görevinizde başarılarınızın devamını diler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" diye konuştu.
Şanlıtürk, daha sonra şunları kaydetti; “Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ordumuzun ve ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdıkları konularla büyük katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diler, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.”