HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 13:17

ŞANLITÜRK, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Milletvekili Şanlıtürk, yayınladığı mesajında, “Doğru, tarafsız, kalemini hak, hakikat ve adal
ŞANLITÜRK, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Şanlıtürk, yayınladığı mesajında, “Doğru, tarafsız, kalemini hak, hakikat ve adaletten ayırmayan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Medyanın demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Şanlıtürk, gazetecilerin önemli bir sorumluluk taşıdığını belirterek, sosyal ve ekonomik zorluklara karşı direnerek, ilkeli ve ülke sevdasıyla görev yapan gazetecilerin her türlü desteği hak ettiğini ifade etti. 

Şanlıtürk, mesajında, mesleklerini icra ederken, kalemleri ve fikirleriyle onur duyan gazetecilere teşekkür etti. Gazetecilere başarı, sağlık ve huzur dolu bir yaşam dileyen Şanlıtürk; "Sizler, toplumun haber alma hakkını savunurken, doğru ve tarafsız haberciliğin güvencesi oluyorsunuz. Bu önemli görevinizde başarılarınızın devamını diler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" diye konuştu.

Şanlıtürk, daha sonra şunları kaydetti; “Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ordumuzun ve ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdıkları konularla büyük katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diler, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.”



Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız