Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN”

Altınordu Belediyesi, çocukların ve gençlerin hem fiziki hem de ruhsal gelişimine katkı sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatlarıyla Altınordu Belediyesi Park ve bahçeler Müdürlüğünce yapılan çizgi çalışmaları ile okul bahçeleri renklendi. Okul bahçelerini unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları ile donatan ekipler, yanı sıra renkli çizgilerle bahçeleri basketbol ve futbol sahasına da dönüştürüyor.
OKUL BAHÇELERİ ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN OYUN ALANLARINA DÖNÜŞTÜ
Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılan çizgi çalışmalarıyla okul bahçelerinde çocuklar için yüzlerce oyun alanı oluşturuldu. Bir zamanlar anne babaların hatta büyükanne ve büyükbabaların oynadığı geleneksel sokak oyunları günümüze ve gelecek kuşaklara taşınıyor. Okul bahçeleri unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları ile renklendi.
Oluşturulan geleneksel oyun alanlarının ardından ekipler, okul bahçelerini renkli çizgilerle basketbol ve futbol sahasına da dönüştürdü. Solvent bazlı asfalt, beton ve yol zeminini sağlamlaştıran çevre dostu boya ile yapılan çalışma ile ilkokul, ortaokul ve liselerde gençlerin ve çocukların kaliteli zaman geçirmelerine ve sportif aktivitelerini yerine getirebilmelerine de imkân hazırlanıyor.
Güçlü ve büyük Türkiye çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek diyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem fiziki hem de ruhsal gelişimine katkı sağlamaya yönelik birçok çalışma yaptık. Yine ilkokul, ortaokul ve liselerimizde çocuklarımızın hem kaliteli zaman geçirmesi hem de boş zamanlarında standartlara uygun sahalarda spor yapması için okul bahçelerinde oyun alanları oluşturduk. Milletimizin ve ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Okul müdürleri ve öğretmenler yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek eğitime, eğitim çalışanlarına ve öğrencilere destekleri nedeniyle Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.