HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ocak 2024 Perşembe Saat: 14:20

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN”

Altınordu Belediyesi, çocukların ve gençlerin hem fiziki hem de ruhsal gelişimine katkı sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN”

Altınordu Belediyesi, çocukların ve gençlerin hem fiziki hem de ruhsal gelişimine katkı sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatlarıyla Altınordu Belediyesi Park ve bahçeler Müdürlüğünce yapılan çizgi çalışmaları ile okul bahçeleri renklendi. Okul bahçelerini unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları ile donatan ekipler, yanı sıra renkli çizgilerle bahçeleri basketbol ve futbol sahasına da dönüştürüyor.

 OKUL BAHÇELERİ ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN OYUN ALANLARINA DÖNÜŞTÜ

 Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılan çizgi çalışmalarıyla okul bahçelerinde çocuklar için yüzlerce oyun alanı oluşturuldu. Bir zamanlar anne babaların hatta büyükanne ve büyükbabaların oynadığı geleneksel sokak oyunları günümüze ve gelecek kuşaklara taşınıyor. Okul bahçeleri unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları ile renklendi.

Oluşturulan geleneksel oyun alanlarının ardından ekipler, okul bahçelerini renkli çizgilerle basketbol ve futbol sahasına da dönüştürdü. Solvent bazlı asfalt, beton ve yol zeminini sağlamlaştıran çevre dostu boya ile yapılan çalışma ile ilkokul, ortaokul ve liselerde gençlerin ve çocukların kaliteli zaman geçirmelerine ve sportif aktivitelerini yerine getirebilmelerine de imkân hazırlanıyor.

 Güçlü ve büyük Türkiye çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek diyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem fiziki hem de ruhsal gelişimine katkı sağlamaya yönelik birçok çalışma yaptık. Yine ilkokul, ortaokul ve liselerimizde çocuklarımızın hem kaliteli zaman geçirmesi hem de boş zamanlarında standartlara uygun sahalarda spor yapması için okul bahçelerinde oyun alanları oluşturduk. Milletimizin ve ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Okul müdürleri ve öğretmenler yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek eğitime, eğitim çalışanlarına ve öğrencilere destekleri nedeniyle Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız