HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ocak 2024 Perşembe Saat: 15:30

"ÖNCE KALİTE" GALA YAPTI

Karimex Fındık İşletmeleri şehrimizin kültür ve sanat hayatını desteklemeye devam ediyor.
"ÖNCE KALİTE" GALA YAPTI

Karimex Fındık İşletmeleri şehrimizin kültür ve sanat hayatını desteklemeye devam ediyor. Karimex bünyesinde kurulan ve çocuklara kalite ve son kullanma tarihini eğlenceli bir şekilde anlatan ücretsiz,  müzikli çocuk oyunu "Önce Kalite" minik dostlarımız ile buluştu. 

Mayıs ayı sonuna kadar seyircisi ile Ordu Kültür Sanat Merkezinde buluşacak olan müzikli çocuk oyunu  "Önce Kalite" 10 Ocak Çarşamba günü galasını yaptı. 

Fındık, işlenmiş fındık ve ileri derecede işlenmiş fındık ihracatı yaparak son 15 yılda istikrarlı bir şekilde büyüyen Karimex Fındık İşletmeleri Ordu ve Zonguldak'ta bulunan entegre fabrikalarında 200'e yakın kişiye iş imkanı sunuyor. Karimex Fındık İşletmeleri sosyal sorumluluk projeleri ve sürdürülebilirlik projeleri kapsamında fındığın bolluk ve bereketini sonraki nesillere taşımak için çalışıyor. Bu amaçlarının yanı sıra Karimex Fındık İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Albayrak "14 yıldır olduğu gibi 2023 yılında da istikrarlı bir büyüme kaydettik. Bu başarımızın ardında büyük mücadelelerimiz ve çalışma azmimiz ile birlikte  tabi ki dünyanın en çok ve en kaliteli fındıklarının üretildiği bu topraklar ve toprak üzerinde yaşayan insanlar var. Spor, sosyal yardımlar veya başka bir şekilde bu borcumuzu ödeyebilirdik. Biz sanatı ve kültür hayatını desteklemeye seçtik. Çünkü biliyoruz ki sanatın ve kültürün yüksek bir düzeyde olduğu şehirlerde; suç azalır,  kavgalar azalır, kornalar susar, bilgi seviyesi artar daha dünya insanı olan bir toplum ortaya çıkar. İşte bu nedenler ile şehrimizin kültür ve sanat hayatını desteklemeye devam edeceğiz” dedi. 

Karimex Çocuk Tiyatrosu ile minik dostlarımıza bu sene kalitenin ve son kullanma tarihinin önemini anlatıyoruz diyen Albayrak, “Anlatmaya ve öğretmeye devam ederek muasır medeniyetler seviyesini geçmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm bunları yaparken ihtiyacımız olan enerjiyi fındıktan alıyoruz" diye konuştu. 

Ufuk Ersoy'un yazıp yönettiği "Önce Kalite" her pazar saat 14:00'da Ordu Kültür Sanat Merkezi Küçük Salon'da seyircisi ile buluşuyor.

 

Anahtar Kelimeler : "ÖNCE, KALİTE", GALA, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız