HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ocak 2024 Perşembe Saat: 18:21

MHP’NİN ORDU ADAYLARI BELLİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Ordu’da 3 ilçede adayları belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine Yönelik olarak yazılı açıklama yap
MHP’NİN ORDU ADAYLARI BELLİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Ordu’da 3 ilçede adayları belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine Yönelik" olarak yazılı açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre MHP’nin Ordu’da, Çamaş, Gülyalı ve İkizce’de aday çıkardığı görüldü. MHP, Gülyalı’da Medet Sipahi, Çamaş’ta Mahmut Ayparçası ve İkizce’de ise Osman Kaygı ile birlikte seçime gireceği belirtildi.

MHP, Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 16 ilçede ise Cumhur İttifakı ruhu ile AK Partinin adaylarına destek verecek.

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimlere ilişkin 8 il, 40 büyükşehir ilçe ve 7 ilçe olmak üzere 55 adayın daha ismini açıkladı. MHP'nin 31 Mart seçimlerde 8 il, 40 büyükşehir ilçe ve 7'si ilçe olmak üzere 55 adayı daha belli oldu.

Böylece MHP'nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 8 il, 40 büyükşehir ilçe, 7 ilçe belediye Başkan adayı daha kesinleşmiş oldu.

Anahtar Kelimeler : MHP’NİN, ORDU, ADAYLARI, BELLİ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız