HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 14:36

ŞANLITÜRK: MHP’NİN ADAYLARI BELLİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 2-3 gündür Ordu kamuoyunda bir televizyon kanalında partisi ve adayları üzerinden kendisinin de ismi zikredilerek yapılan haber hakkında sosyal medya üzerinden açıklamada bul
ŞANLITÜRK: MHP’NİN ADAYLARI BELLİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 2-3 gündür Ordu kamuoyunda bir televizyon kanalında partisi ve adayları üzerinden kendisinin de ismi zikredilerek yapılan haber hakkında sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Milletvekili Şanlıtürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki: Milliyetçi Hareket Partisi, Ordu'da yerel seçimlerde Cumhur İttifakı kapsamında 3 ilçede partimizin adayları yarışacak, diğer ilçelerde de Ak Parti ile birlikte ortak olarak seçimlere giriyoruz.

Biz İkizce, Çamaş ve Gülyalı ilçelerimizde aday gösterdik. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz tarafından adaylar belirlenip kamuoyuna ilan edildi. İkizce'de Osman Kaygı, Çamaş'ta Mahmut Ayparçası, Gülyalı'da da Medet Sipahi ile 31 Mart Yerel Seçimlerine MHP Ordu'da girecektir.

Bu aday belirleme sürecinin öncesinde bir takım spekülasyonlar ya da haberler yapılabilir bu tartışmaları biz doğal buluruz. Ama Milliyetçi Hareket Partisi adayını açıkladıktan sonra adayları yıpratmak ya da seçimlerde farklı algı oluşturmak adına böyle haberlerin yapılması hele hele de Genel Merkezimizde Genel Başkan Yardımcımızın, adaylarımızın ve bizzat benim ismim verilerek yapılmasını doğru bulmayız.

Televizyon kanalındaki arkadaşlarımızı ikaz ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ordu'daki ilçeleri de bellidir, adayları da bellidir. Bu tür haberleri doğru bulmadığımı ifade ediyorum.

Ordu'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin hedefi çok açıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye söz verdiğimiz gibi adaylar kim olursa olsun Ordu'da 20'de 20 yapacağız.

İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları buna hazırdır. Milletvekili olarak biz de hazırız. Bu zamana kadar sahada nasıl çalıştığımıza siz değerli hemşerilerimiz şahit oldunuz. İnşallah bundan sonra da çalışarak ve çabalayarak Ordu'da 20 belediyenin 20'sini de kazanacağız.”

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, MHP’NİN, ADAYLARI, BELLİDİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız