HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 14:48

TORUN: ORDU’NUN YOL PROJELERİ 2027 YILINA BIRAKILDI

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun: Ordu’da devam eden yol projelerinin 2027 yılına bırakıldığını söyledi. 2 ay önce Ordu’da devam eden yol yapım çalışmalarının akıbetine ilişkin bir soru önergesi vererek
TORUN: ORDU’NUN YOL PROJELERİ 2027 YILINA BIRAKILDI

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun: Ordu’da devam eden yol projelerinin 2027 yılına bırakıldığını söyledi.

2 ay önce Ordu’da devam eden yol yapım çalışmalarının akıbetine ilişkin bir soru önergesi vererek inşaat halindeki yolların hangi tarihte tamamlanacağını soran Milletvekili Torun, “10 gün önce cevap veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu hiçbir soruya net cevap vermemiş, popüler tabir ile topu taca atmıştı. 2 gün önce yayınlanan Cumhurbaşkanı kararının ardından Bakanın neden hiçbir soruya cevap veremediğini, anlamış bulunuyoruz.

Resmi Gazetede yayınlanan 2024 yılı yatırım programına göre Ordu’da devam eden bütün yol yapım projelerinin bitiş yılı 2027!

Ordu Çevre Yolu, Ünye Çevre Yolu, Mesudiye-Gölköy, Fatsa-Aybastı, Ulubey-Kabadüz -Çambaşı, İslamdağ-Korgan, Kumru-Korgan, Terme-Fatsa yol projeleri kısmetse 2027 tarihinde bitecekmiş!” dedi.

Bu önemli ulaşım projelerini bitirmek için kaynağa ve kaynakların doğru kullanımına ihtiyaç var diyen Milletvekili Torun, “2024 yılında Cumhurbaşkanı emekliye 10 bin lira maaşı layık görürken; Sadece 2024 yılı için Marmaris’teki Yazlık Saraya, Ahlat’taki Kışlık Saraya ve Ankara’daki Kaçak Saraya 1 Milyar 343 Milyon 935 bin lira bütçe ayırdı!

Yanlış anlaşılmasın bu bütçe sarayların günlük giderleri için değil, saraylardaki bakım, onarım, tadilat ve teçhizat gereksinimleri için” diye konuştu.

Ünye Çevre Yoluna 2024 yılında ayrılan bütçenin 10 Bin lira. Bir diğer deyişle 1 aylık açlık maaşı olduğunu vurgulayan Milletvekili Torun, şunları söyledi:

“Tuz koktu, söz bitti sevgili hemşerilerim. Kamu bütçesi saraylıların değil halkındır!  Kararlıyız 31 Mart’ta vatandaşlarımızla el ele bu hortum düzenini yerle yeksan edeceğiz.”

 

Anahtar Kelimeler : TORUN:, ORDU’NUN, YOL, PROJELERİ, 2027, YILINA, BIRAKILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız