HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ocak 2024 Pazar Saat: 14:20

“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

İstanbul’da bu yıl 20. si düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılarak hem bireysel, hem de okul olarak önemli bir başarı elde eden Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, danışman öğretmenleri ve okul idareciler
“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

İstanbul’da bu yıl 20. si düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılarak hem bireysel, hem de okul olarak önemli bir başarı elde eden Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, danışman öğretmenleri ve okul idarecileri Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti.

Başarılarını paylaşan öğrenciler ve okul idaresi Başkan Tavlı’ya eğitime verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Başkan Tavlı da öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, danışman öğretmenleri ve okul idarecileriyle birlikte Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. 

İstanbul’da bu yıl 20. si düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılan öğrenciler yarışmada aldıkları başarılı sonuçlarla okullarının “Yılın Lisesi” seçilmesini sağladı. Öğrenciler ayrıca 8 Altın, 6 Gümüş ve 5 Bronz madalya ile ödüllendirildi. Öğrencilerin bu başarısı danışman öğretmenleri ve okul idarecilerini sevindirirken, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da öğrencileri tebrik etti.

MÜDÜR AYDIN, “ÜNYE BELEDİYEMİZİN ARAÇ DESTEĞİYLE YARIŞMALARA KATILDIK”

Ziyarette Okul Müdürü Hasan Aydın yarışma hakkında yaptığı bilgilendirmede, “Öğrencilerimiz gastronomi yarışmasında önemli bir başarı elde etti. Bu tür yarışmalara katılımlar imkan ve destekler dâhilinde oluyor. Biz de Ünye Belediye Başkanımızın bize sağladığı araç desteğine teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISIYLA HER ZAMAN GURUR DUYUYORUZ”

Öğrencileri ve okul idaresini tebrik eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Hem öğrencisi, hem de öğretmenleriyle birlikte Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin böyle bir derece yapmasından ziyadesiyle gurur duyduk. Böyle güzel başarının içerisinde küçük de olsa katkımızın olması bizleri de sizlerle birlikte mutlu etmiştir. Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hakikaten ekibiyle birlikte güzel işlere imza atıyor. Karadeniz’de yerel yönetim marifetiyle ilçe belediyeleri içerisinde en çok sosyal tesis işleten belediyeyiz. Bu nedenle yaz döneminde kıymetli öğrencilerimizden tesislerimiz başta olmak üzere diğer işlemeler de istifade ediyor. Şehrimize turizm amaçlı ziyarete gelen misafirlerimize ve ev sahibimiz olan hemşehrilerimize güzel hizmetler vermemize katkı sunuyorlar. Bunun yanı sıra Ege ve Akdeniz’de turistik tesislerde bu evlatlarımızın çokça arandığını ve istihdam edildiğini biliyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Öğrenciler ayrıca 09-22 Mart 2024 tarihlerinde Hırvatistan’da gerçekleştirilecek olan ‘Biser Mora Uluslararası Aşçılık Yarışması’na katılacak.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız