HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ocak 2024 Perşembe Saat: 12:15

TAVLI: CİDDİ HİZMETLER YÜRÜTTÜK

Burunucu Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir, azalar ve mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ünye’nin en eski mahallerinden biri olan Burunucu mahallesinde, Başkan H
TAVLI: CİDDİ HİZMETLER YÜRÜTTÜK

Burunucu Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir, azalar ve mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ünye’nin en eski mahallerinden biri olan Burunucu mahallesinde, Başkan Hüseyin Tavlı döneminde tüm mahalle yolları doğalgaz, elektrik, su kanalizasyon olmak üzere tamamen bitirildi. Ardından ise üst yapısı ve yolları tamamen yenilenen, ayrıca bir de meydan kazandırılan mahallede yapılan hizmetlerden dolayı Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir, azalar ve mahalle sakinleri Başkan Tavlı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muhtar Öztürk; Ünye’nin Çehresini Değiştirdiniz”

Ziyarette konuşan Burunucu Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir;” Ünye’nin çehresini değiştirdiniz. Siz öyle yaptınız ki; Burunucu Mahallesinin çehresini tam olarak değiştirdiniz. Yaptığınız bu hizmetlerden dolayı sizleri alkışlıyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tavlı’ya teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise; “Burunucu mahallemiz Ünye’nin en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi. Ama sadece Burunucu mahallemizde değil, Allah’a şükürler olsun dönemimizde ilçemizin öncelikle hem hava kirliliğinden kurtulması, hem de şehirde oksijenin daha bol teneffüs edilebilmesi noktasında doğalgazla her noktanın buluşması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Şükürler olsun, yüzde yirmilerde olan doğalgaz kullanım seviyesi dönemimizde yüzde doksanbeşleri geçti. Sadece Karşıyaka mahallemiz kaldı. Oranın da İnşallah doğalgazla buluşmasıyla beraber şehrimizin, merkezini tamamen doğalgazla kavuşturmuş olacağız. Doğalgazla buluşturduğumuz ve altyapısını oluşturduğumuz bütün sokaklarımızı, caddelerimizi Büyükşehir Belediye’mizle birlikte yenileyerek şehrin konforunu hem de görselini değiştirmiş olduk. Aynı zamanda hemşerilerimizin şehirde daha huzurlu yaşamalarını, daha mutlu ve memnun oldukları bir ortamda teneffüs edip hayatını, hava kirliliğinin olmadığı bir ortamda keyifle sürdürmenin huzuru noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik.  Allah’a şükür Büyükşehir Belediye’mizle birlikte Ortayılmazlar, Gölevi, Hamidiye, Çamurlu, Saraçlı, Kaledere, Liseler, Fevziçakmak gibi her mahallemize dokunuşlar yaparak buraların önemli sıkıntılarını, altyapı sorunlarını da çözerek aynı zamanda üst yapısını da iyileştirme fırsatı bulduk. Her mahallemizde yapılmamış olanları da inşallah eğer hemşerilerimiz tekrar teveccüh gösterir, destek verirlerse kaldığımız yerden tamamlayarak bütün şehrin sorunlarının çözüldüğü bir şehirde yaşama imkânı oluşturmak için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Tabii bu süreç içerisinde en son İpekyolu ve Bayramca mahallemize doğalgaz ve altyapı noktasında girildi. İnanıyorum ki; sürecin tamamlanmasıyla doğalgazı ve yaşayabilecekleri ortamı onlara da oluşturacağız. Allah bizlere ömür verdiğinde gece gündüz demeden bize güvenen hemşerilerimize mahcup etmemek adına yedi yirmi dört esasıyla bu hizmetler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : TAVLI:, CİDDİ, HİZMETLER, YÜRÜTTÜK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız