HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2024 Salı Saat: 13:46

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine yönelik yaptıkları operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Konu ile ilgili Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadel
ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine yönelik yaptıkları operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Konu ile ilgili Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

         Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

         Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince iki şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

         Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

         Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (3) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

26/01/2024 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.”

 

 

        

 

Anahtar Kelimeler : ZEHİR, TACİRLERİNE, DARBE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız