HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2024 Salı Saat: 13:58

BAYRAMCA VE İPEKYOLU’NDA, İŞLER YOLUNDA

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi’yi ziyaret ederek, “Doğalgaz altyapı çalışması yapılan Bayramca ve İpekyolu Mahallelerimiz başta olmak üzere, yol çal
BAYRAMCA VE İPEKYOLU’NDA, İŞLER YOLUNDA

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi’yi ziyaret ederek, “Doğalgaz altyapı çalışması yapılan Bayramca ve İpekyolu Mahallelerimiz başta olmak üzere, yol çalışması yapacağımız mahallelerimizdeki elektrik hatlarının biran önce yer altına alınmasıyla ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunduk. Yapılacak çalışmayla sorunu kalıcı olarak çözmüş, görüntü kirliğinin de önüne geçmiş olacağız” dedi.

Ünye’de son yıllarda doğalgaz kullanım oranının artmasıyla çevre kirliliği başta olmak üzere birçok faktör ortadan kalkarken son olarak Bayramca ve İpekyolu Mahalleleri de doğalgaza kavuştu. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın göreve gelmesinin ardından ilçede %20 olan doğalgaz kullanım oranı %98 seviyesine yükselirken doğalgaz hattı geçen yolların yenilenmesi için çalışmalar sürüyor.

Başkan Tavlı, “Mahallelerimiz Görsel Güzelliğe Kavuşacak”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin ile birlikte Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi’yi ziyaret ederek doğalgaz sonrası yol çalışması yapılacak mahallelerde elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla ilgili istişarede bulundu. Başkan Tavlı, “Yaptığımız ziyarette Genel Müdür Yunus Emre Bilgi ile birlikte doğalgaz altyapı çalışması tamamlanan Bayramca ve İpekyolu Mahallelerimiz başta olmak üzere, yol çalışması yapacağımız mahallelerimizdeki elektrik hatlarının biran önce yer altına alınmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin istişareleri de yaptığımız ziyaretimizde Genel Müdür Bilgi’ye, misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin şehirde daha huzurlu yaşamalarını, daha mutlu ve memnun oldukları bir kent yaşamını teneffüs etmeleri için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : BAYRAMCA, VE, İPEKYOLU’NDA, İŞLER, YOLUNDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız