HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 14:55

ORDULU FİRMALARA PLAKET

Ordu ili Oda ve Borsaları 2023 yılında en fazla ihracat yapan Ordu ili menşeli firmalara Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) konferans salonunda plaket töreni düzenlendi.
ORDULU FİRMALARA PLAKET

Ordu ili Oda ve Borsaları 2023 yılında en fazla ihracat yapan Ordu ili menşeli firmalara Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) konferans salonunda plaket töreni düzenlendi.

Ordu ili Oda ve Borsaların müşterek düzenlediği programa, Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ordu TSO Meclis Başkanı Necat Avcı, Ordu TB Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman, Ünye TSO Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Akar, Ünye TB Meclis Başkanı Abdullah Erhan Aydın, Fatsa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa TB Ali Feyzi, STK temsilcileri, ödül alacak firma yetkilileri ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

Ödül töreninde konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler; “Bende başarılı bütün iş insanlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu zor şartlar altında, pandemiydi, depremdi, ekonomik durgunluktu ve dünyanın bölgesel sıkıntıları içerisinde bu yapılanlar büyük bir başarıdır. Her birinizin ferdi bir başarısındır ve sizleri kutluyorum. İlimizde her şeyimiz var önemli olan bizlerin çalışmasıdır. Hepinize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Firmaların her zaman yanında yol yürüyeceklerini vurgulayan Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel konuşmasında; “Bu toplantıyı Ordu ili Oda ve Borsaları ile birlikte ortak düzenledik. Bunun aslında bir nedeni daha var. Biz 3 odamızla, 3 borsamızla birlikte güçlüyüz. Bizler tek bir Ordu şemsiyesi altında daha büyük başarılara imza atabiliriz. Bölüp, parçalanıp, ufalmadan, gücümüzü birleştirerek yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Bugün bu başarıların tadını birlikte çıkaralım. Bilmenizi istiyoruz ki biz oda ve borsalar olarak sizlerin yanı başındayız. Emeği siz harcayacaksınız, zorlukları siz çekeceksiniz biz seyirci olmayacağız. Birlikte hareket etmemiz gereken her yerde kolunuzda ve yanınızda olacağız. Sizler gayret eden insanlarsınız. Kader de gayrete aşıkmış. İnşallah gönlünüzün muradı kaderiniz olur, başarılarınız daim olur, kazançlarınız bereketli olur, yolunuz açık olur. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Törende konuşan Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman; Ekonomiye değer katan, katma değer ve istihdam yaratan rekabetçi ortamda rekorlar kıran değerli firmalarımızın siz muhterem temsilcileri karşısında olmak onur vericidir. Ordu ili oda ve borsalarımızın organize ettiği bu gurur organizasyonuna katılım sağladığınız için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde koınuştu.

 Fatsa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş ise konuşmasında ; “ilimiz daha çok fındık ihracatı ile anılmaktadır. Ancak bunu daha fazla çeşitlendirmemiz gerekmektedir. Bizler üretimimizi ne kadar geliştirirsek, ihracatımızı da o kadar geliştireceğine inanıyorum. Bir kez daha bizlere gururu yaşatan firmalarımızı tebrik ediyorum. “açıklamasında bulundu.

Daha güzel başarılarda birlikte olmayı hedeflediklerini söyleyen Ünye TSO Yönetim Kurulu Başkanı  İrfan Akar; “Gerçekten üreticiden alıp da bu mahsulümüzün dünyanın diğer köşelerine bu mahsulümüzü ulaştırıp bizlere bu gururu yaşattıkları onları canı gönülden ben de kutlamak istiyorum. İnşallah ileride daha güzel programlarda ve başarılarda buluşuruz.  Başarılarınız daim olsun” ifadelerini kullandı.

Son olarak Fatsa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Feyzi; Bu ödül töreninin düzenlenmesine sebep olan Ordumuzun, ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan  bütün iş adamlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Onlara bu ödül törenine hoş geldikler. İnşallah bu tur iş adamlarımızın sayısı artarak devam eder” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra 2023 yılında en fazla ihracat yapan 13 Ordu menşeli firmalara plaket takdim törenine geçildi. Plaket alan firmalar ise harf sırasına göre; Altaş Yağ Su ve Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Çakmaklar Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çamsan Ordu Ağaç Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Doğuş Çay ve Gıda Maddeleri Üretim Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi, Dost Fındık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durak Fındık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erçal Fındık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gürsoy Tarımsal Ürünler Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Karimex Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Poyraz Poyraz Fındık Entegre Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şenocak Gıda Fındık Entegre Turizm Nakliye İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uslu Tarım Ürünleri İnşaat Malzemeleri Sanayi ev Ticaret Limited Şirketi oldu.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDULU, FİRMALARA, PLAKET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız