HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 12:50

ZENGİN, AYRIMCILIĞA SON VERELİM!

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, kamu da çalışanlara verilmeyen bayram ikramiyesi konusunu gündeme getirerek ayrımcılığa son verilmesini istedi. Başkan Zengin, ayrıca yardımcı hizmetler personellerinin de kadro
ZENGİN, AYRIMCILIĞA SON VERELİM!

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, kamu da çalışanlara verilmeyen bayram ikramiyesi konusunu gündeme getirerek ayrımcılığa son verilmesini istedi. Başkan Zengin, ayrıca yardımcı hizmetler personellerinin de kadro sorunlarını gündeme taşıdı.

“MEMURLARA DA BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENSİN!”

Başkan Zengin, çalışanlara verilmeyen bayram ikramiyesi konusuna dikkat çekerek, “Yaklaşık 15 milyon vatandaşına bu ikramiyeyi verebilen bu ülkenin bütçesi, aktif çalışan memurlarımıza da ödemekle sarsılmaz! Gelin ayrımcılığa son verelim ve kamu hizmetini yürüten memurlarımıza da bayram ikramiyesi ödeyelim” dedi.

Kamuda ayrımcılığın bitirilmesini de isteyen Başkan Fatih Galender Zengin, sayıları 110 bini bulan yardımcı hizmetler sınıfı personelinin kadro sorununa da dikkat çekti.

Başkan Zengin, yardımcı hizmetler sınıfı personelinin büyük çoğunluğunun yüksekokul mezunu olduğunu ve kurumlarında memurlarla aynı görevi yürüttüğüne vurgu yaparak, “Bu çalışanlarımız da kamu görevlisi olduğu halde, bir türlü açılmayan görevde yükselme sınavları nedeniyle eğitim durumlarına uygun kadrolara yükselme imkanı bulamamaktadır. Yardımcı hizmetlilerimizin yer değiştirme hakkı da kısıtlı olup, çeşitli sorunlarla mücadele etmektedirler” diye konuştu.

“MAĞDURİYET GİDERİLMELİ”

Taleplerini dile getiren Başkan Zengin, şu ifadeleri kullandı; “Ayrıca kamuda en düşük ücretli kesim olan yardımcı hizmetler sınıfı personelin mağduriyetini gidermenin en uygun yolu bu çalışanlarımızın yaptıkları işlere ve eğitim seviyelerine uygun görevlerin bulunduğu genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmeleridir. 

Türkiye Kamu-Sen olarak yardımcı hizmetli personelimizin haklı taleplerinin daima takipçisiyiz, bu sorun çözülünceye kadar mücadele etmeye kararlıyız” şeklinde konuştu. Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

Anahtar Kelimeler : ZENGİN, AYRIMCILIĞA, SON, VERELİM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız