Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
- 14:10 İKİ İLE VERGİ DAİRESİ KURULDU
- 14:08 VALİ EROL, EL SANATLARI SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI
- 13:57 VALİ EROL, YUNUS EMRE’Yİ ANMA PROGRAMINA KATILDI
- 13:49 “BABALAR GÜNÜ’NÜ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”
- 13:48 993 PROJE’YE TÜBİTAK’TAN DESTEK
- 13:21 “50 MİLYAR TL CİRO BEKLENİYOR”
- 13:19 KERMESTEN TSK VAKFINA 1 MİLYON TL
- 12:42 OAL’DEN, “İSTİKLAL MARŞI NASIL YAZILDI” GÖSTERİSİ
BİZ PROJE ADAMIYIZ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler; “Biz sadece belediyeci değiliz aynı zamanda kutlu bir davanın müdavimleriyiz. Biz proje adamıyız” dedi.
Başkan Hilmi Güler, çıkarma yaptığı Kabataş’ta yine coşkuyla karşılandı. Kabataş’ın en büyük mahallelerinden biri olan Alankent’te yoğun katılımlı bir miting gerçekleştiren Başkan Güler, “Ben çok konuşmayan, genellikle iş yapan, 50 yıldır bu memlekete hizmet eden biriyim” diye konuştu.
Başkan Güler, “Biz proje adamıyız. Biz 30 yıldan beri belediyeciyiz, biz dünkü belediyecilerden değiliz. Sadece belediyeci değiliz aynı zamanda kutlu bir davanın müdavimleriyiz. Bizim makamla mevki ile işimiz yok. Bizim davamız pazara kadar değil mezara kadar” şeklinde konuştu.