HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 10:54

POTA HEYECANI SONA ERDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 20-22 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen U16 Kız Bölge Şampiyonası 7 takımın katılımı ile tamamlandı. Şampi
POTA HEYECANI SONA ERDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 20-22 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen U16 Kız Bölge Şampiyonası 7 takımın katılımı ile tamamlandı. Şampiyona 3 gün boyunca Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda gerçekleşti.

Akçaabat Belediyesi, Bordo Mavi Basketbol, Giresun Belediye, Meçhul Asker Ortaokulu, Ordu Yurdumspor, Samsun Canik Belediyesi, Sivas Basketbol takımları Yarı Finallere yükselebilmek için mücadele edecek. Şampiyonada antrenör, idareci, sporcu toplam 85 antrenör ve sporcu katılım sağladı.

 İki grupta yarışan takımların oynadıkları karşılaşmalar sonucunda Anadolu Şampiyonası Yarı Finallerine katılacak ekipler belli oldu.  A grubunda Samsun Canik Belediyesi ve B grubunda Giresun Belediye takımları gruplarını namağlup tamamlayarak yarı finallere gitmeye hak kazanan takımlar oldu.       

6. Bölge Şampiyonasında Ordu’yu temsil eden takımlardan Meçhul Asker O.O. ve Ordu Yurdumspor ekipleri turnuvayı 1 er galibiyet ile tamamladılar.

 

 

Anahtar Kelimeler : POTA, HEYECANI, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız