HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 11:21

VALİ EROL, İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU

Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi ile Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’ne iade-i ziyarett
VALİ EROL, İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU



Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi ile Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.

Vali Muammer Erol ilk olarak, beraberinde Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ile birlikte ilçenin Liseler Mahallesi'nde bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesini ziyaret ederek, Şube Başkanı Arif Takıcı ve dernek üyesi gazilerle bir araya geldi.

Yapılan ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Şube Başkanı Arif Takıcı, gazilere verdiği değer ve desteklerden dolayı Vali Erol'a teşekkür ederek, 72 üyesi olan derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgi aktardı.

Şehit ailelerine ve gazilerimize özel bir önem verdiklerini ifade eden Vali Erol, her zaman şehit aileleri, gaziler ve yakınlarının yanında olduklarını dile getirdi.

Beraberinde, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ile birlikte Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği (KARTEGDER)’ni de ziyaret eden Vali Muammer Erol, Dernek Başkanı Cihan Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbette bulunarak, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Cihan Çakır’ın yanı sıra KARTEGDER Başkan Yardımcısı Ünye Gündem Haber İmtiyaz Sahibi Gökhan Beşikçioğlu ve Başkan Yardımcısı Genel Yayın Yönetmeni Semanur Beşikçioğlu ile birlikte, Başkan Yardımcısı Yunus Zor, Genel Sekreter Orhan Güler ve dernek üyeleri de hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, İADE-İ, ZİYARETLERDE, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız