HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 17:05

BAŞKAN GÜLER HIZ KESMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler hafta sonu geçen yoğun mesaisinin ardından hafta başında da hızlandırdığı ziyaretlerine devam etti. Altınordu ilçesinde İkinci Sanayi Sitesi’nde esnaf
BAŞKAN GÜLER HIZ KESMİYOR

ÇAY EŞLİĞİNDE GÖNÜLLERİ VE ORTAMI ISITTI

Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan vatandaşlarla gönül bağını pekiştiren Başkan Güler’e esnaf sıcak ilgi gösterdi. Esnaflarla öğle yemeğinde bir sofrayı paylaşan Başkan Güler ardından ikram edilen çay eşliğinde gönülleri ve ortamı ısıttı. Başkan Güler’e yoğun ilgi gösteren esnaflar, onunla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

BİR GÜNDE 6 MAHALLE ZİYARET ETTİ

Bu arada Başkan Güler, hafta sonu Büyükşehir olmadan önce belde olan nüfus bakımından yüksek 6 mahallede ziyaretler gerçekleştirdi.

“31 MART'TA YİNE REKORLAR KIRACAĞIZ”

Vatandaşlarla toplantılar yapan Başkan Güler, "Geçtiğimiz dönem burada çok güzel çalışmalar yaptık. Şimdi de eksiklerimizi ve yapacaklarımızı tamamlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde mahallelerimizde ne yol ne su sorunu kalacak. Ordu’da ne varsa Gölköy’de olacak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Çok büyük bir başarı ile 31 Mart akşamı müjdeler vereceğiz. 31 Mart'ta yine rekorlar kıracağız” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNDU

Bir günde Damarlı, Güzelyurt, Aydoğan, Alanyurt, Ahmetli ve Direkli Mahallelerini  ziyaret eden Başkan Güler'e gittiği her mahallede vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Güler ayrıca Damarlı Mahallesinde kanaat önderi merhum Avni Serarslan Efendi Türbesi ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER, HIZ, KESMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız