HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 13:51

ZENGİN; "AİLE HEKİMLERİNİN SESİ DUYULMUYOR!"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Aile Hekimlerinin sesinin duyulmadığını belirterek Aile Hekimlerinin sorunlarına dikkat çekti. Başkan Fatih Galender Zengin, deprem bölgesindeki aile hekimleri ve aile sağlığı ça
ZENGİN; "AİLE HEKİMLERİNİN SESİ DUYULMUYOR!"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Aile Hekimlerinin sesinin duyulmadığını belirterek Aile Hekimlerinin sorunlarına dikkat çekti.

Başkan Fatih Galender Zengin, deprem bölgesindeki aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının taleplerine destek vermek için önemli bir adım attı. Sendika tarafından Sağlık Bakanlığı'na yapılan başvuruda, afet sonrası aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının ödemelerinin devam etmesi yönünde talep edildi. 

Başkan Zengin, ayrıca başvuruda, yönetmelikte belirtilen sürelerin tamamlanmasının ardından ödemelerle ilgili düzenlemelerin bu ay sona erdiği hatırlatıldı.

Zengin, ancak depremin yaralarının henüz tam olarak sarılamadığını vurgulayarak buna rağmen bölgedeki aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının özverili bir şekilde görevlerine devam ettiğini kaydetti.

Başkan Zengin, deprem bölgesindeki mağduriyetin giderilmesi adına, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında başlatılan uygulamanın süresinin tekrar uzatılmasını talep ettiklerini sözlerine ekleyerek, bu yönde gerekli mevzuat çalışmalarının yapılması ve hayata geçirilmesini istediklerini dile getirdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız