HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 15:11

YILMAZ'A TAM DESTEK

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında İstanbulda yaşayan Ordulular ile bir araya geldi. Burada salonu hınca hınç dolduran hemşerilerine hitap eden Yılmaz, Benim Ordu’da yarım kal
YILMAZ'A TAM DESTEK

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da yaşayan Ordulular ile bir araya geldi. Burada salonu hınca hınç dolduran hemşerilerine hitap eden Yılmaz, "Benim Ordu’da yarım kalmış bir hikayem var. İstanbul’daki bütün Ordulu hemşehrilerimiz iade-i itibar talebimize 'evet' demek suretiyle 31 Mart tarihinde bu yiğidi düştüğü yerden kaldırmaya hazır" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ordu'da çalmadık kapı, sıkılmadık el. gidilmedik mahalle bırakmayan Enver Yılmaz, gurbetteki Orduluları da unutmuyor. Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da bir otelde Ordulu kanaat önderleri, iş insanları ve STK temsilcileri ile buluştu. 2014-2018 yılları arasında, İstanbul'da sık sık STK ve iş dünyasını bir araya toplayarak istişarelerde bulunan Yılmaz'ın düzenlediği toplantıya yüzlerce Ordulu katıldı.

"ORDU'DA YARIM KALMIŞ BİR HİKAYEM VAR"

Yılmaz burada yaptığı konuşmada, İstanbul'da yaşayan Ordulular ile arasında büyük bir bağ olduğunu söyledi. Gurbetçileri sadece seçimden seçime hatırlayanlardan olmadıklarını belirten Yılmaz, "Benim Ordu’da yarım kalmış bir hikayem var. Ordulular yere düşeni yerden kaldırır fakat gönlünden düşenin yüzüne bile bakmaz, böyle bir milletiz biz. İstanbul’daki bütün Ordulu hemşehrilerimiz iade-i itibar talebimize evet demek suretiyle 31 Mart tarihinde bu yiğidi düştüğü yerden kaldırmaya hazır" diye konuştu.

"ORDU'YU ŞEHİRLE AİDİYETİ OLMAYAN İDARECİLER YÖNETİYOR"

Ordu'yu şehirle bağı olmayan idarecilerin  yönettiğini dile getiren Yılmaz,  "Şu an Ordu'yu yönetenlerin şehirle aidiyeti yok. Biz diyoruz ki gelin hep beraber şehrimizin yöneticileri şehrimizden çıksın. Şehrimizin belediye başkanlarını biz belirleyelim. Ordulu olsun taştan olsun. Bu artık memleket meselesi. Şehir bitmiş. Şehirde arsızlık, hırsızlık, yolsuzluk en üst seviyede. Ahlaksızlık had safhada, borç had safhada, tamamen yalan ve riya üzerine kurulmuş bir yapı var" şeklinde konuştu.

MEMLEKETİMİZİ BİRLİKTE AYAĞA KALDIRALIM

İstanbul'daki Orduluların memleketine bağlı kişiler olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Gelin hep birlikte, memleketimizi yeniden ayağa kaldıralım" ifadelerinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ'A, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız