HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mart 2024 Pazartesi Saat: 12:52

ÇOCUKLAR BU PROJEYİ ÇOK SEVDİ

“Ordu’da “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana ” projesi kapsamında gençlerle; Sokak Oyunları, Matrak Çuval Yarışı Birçok etkinlikle keyifli dakikalar geçirildi.
ÇOCUKLAR BU PROJEYİ ÇOK SEVDİ

“Ordu’da “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana ” projesi kapsamında gençlerle; Sokak Oyunları, Matrak Çuval Yarışı Birçok etkinlikle keyifli dakikalar geçirildi.

         Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri tarafından çocukların sosyal medya bağımlılığından kurtulması amacıyla etkinlik düzenlendi.

         Gençlerin sosyal medya bağımlılığından uzaklaşması amacıyla yürütülen proje kapsamında gençler kadar büyükler de ilgi gösterdi. soskak oyunları, matrak, çuval yarışı gibi yarışmaların yanı sıra çocuklar için yüzboyama, el baskı boyama etkinlikleri ve farklı gösteriler gerçekleştirildi.

ÇOCUKLAR, GENÇLER KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

         Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana ” etkinliği devam ediyor. Etkinliklerde çocuklar, gençler keyifli vakit geçirdi.

BİR ÇOK ETKİNLİK YER ALIYOR

         Ordu’da hizmet veren Ordu, Fatsa ve Ünye Gençlik Merkezleri, gençlerin sosyal medya bağımlılığının azaltılarak; sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla etkinlikler düzenliyor.

         Etkinlikler kapsamında resim, ebru, hat ve tezhip sanatları, zekâ ve akıl oyunları, maket yapımı gibi el becerilerini geliştirecekleri ve deneyimleyebilecekleri çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetler, sokak oyunları ve gönüllülük faaliyetleri de yer alıyor.

         Her yaştan insanın katıldığı etkinliklerde il müdürlüklerince sosyal medya bağımlılığına dikkat çekilerek, gençlerin meydanlara çekilmesinin amaçlandığı vurgulandı. İl Müdürlüklerinin koordinasyonunda gerçekleşen projede gençlik liderleri, kamp liderleri, antrenörler ve gönüllü liderler gençlerin sosyalleşmesi ve keyifli zaman geçirmesi için çalıştı.

Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLAR, BU, PROJEYİ, ÇOK, SEVDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız