HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mart 2024 Salı Saat: 15:06

“YENİ HAYALLERİMİZ VAR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar belediye kademesinde çalışan personellerle kahvaltıda bir araya geldi.
“YENİ HAYALLERİMİZ VAR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar belediye kademesinde çalışan personellerle kahvaltıda bir araya geldi. 

         Kahvaltı öncesi tüm personelle selamlaşan Başkan Kibar’a Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş, Belediye Meclis Üyeleri Muammer Aydınlık, Abdullah Coci ve Mehmet Mutlu’da eşlik etti. 

“ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİNİZ”

         Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, “Ben öncelikle hepinize vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşık 5 yıllık bir görev birlikteliğinin son aşamasına geldik. Bugün sizlerle beraber kahvaltı yapıyoruz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu 5 yıllık süre içerisinde gerek sizlerin gayretli çalışmalarıyla gerekse birim müdürlerinizin büyük özveri ve emekleriyle Fatsa Belediyemiz sokakta daha da itibar gören, hizmetleriyle konuşulan ve vatandaşın "benim belediyem" dediği bir noktaya geldi. Ne mutlu bizlere! Bugün hangi mahallemize gitsek, her mahallemizde bir dokunuşunuz, bir emeğiniz var. Bu emeklerin karşılığı vatandaştan bize pozitif memnuniyet olarak dönüyor.

         Bizler her zaman sizlerle bir araya geldiğimizde her zaman dile getiriyorum: Bizler bir şekilde gelip geçeceğiz, baki olan burada sizlersiniz. Yıllarca burada çalışmış olduğunuz emeğin karşılığında ailenizi geçindirecek, çocuklarınızı büyütecek, onlara yuva kuracak olan yine sizlersiniz. Allah nasip eder, buradan emekli olduğunuz takdirde ömrünüzü belki de Fatsa’mızdaki bu önemli kurumda hizmet vatandaşa hizmet etme noktasında harcamış olduğunuz o mesailerin ömür boyu sevabını göreceksiniz” dedi. 

“FATSA’MIZLA İLGİLİ YENİ HAYALLERİMİZ VAR”

          “Fatsa’mızla ilgili yeni hayallerimiz var” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Kibar, “Hayata geçirmiş olduğumuz bu 5 yıllık süreçteki hizmetler var. Diğer taraftan, bu 5 yıllık süreçte yaşamış olduğumuz afetler, seller, depremler, pandemiler var. Çok zor bir 5 yıl geçirdik, ama bugünkü geldiğimiz noktada bu ekibin çok önemli tecrübeler ve deneyimler kazandığı bir 5 yıl oldu. Bugün Fatsa'da hangi sorun olsa, hangi kriz olsa, hangi afet başımıza gelse; ne yapacağını bilen bir belediye ekibi oluştu. Bundan dolayı da çok mutluyum. Allah'ım birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, gücünüze güç katsın, gücünüze zeval vermesin. Önümüz Ramazan, birçok iftar sofrasında programlarda bir araya geleceğiz. Ben hepinize ailelerinizle birlikte güzel bir yaşam diliyorum, ailelerinizle birlikte güzel bir Ramazan diliyorum, güzel bir bayram sabahı diliyorum. Kendi aranızda bir ve beraber olmadığınız sürece, yapmış olduğunuz işin de, almış olduğunuz maaşın da bereketini göremezsiniz.

         Öncelikle birbirinize saygılı olup, kendi aranızdaki o birlik ve beraberliği sağlamanızı istiyorum. Allah hepinizden razı olsun. Dediğim gibi, hiçbir arkadaşımızın emeğinden bugün sahada mahcup değiliz. Nereye gitsek, sizlerin her bir emeğinin karşılığı fazlasıyla karşımıza çıkıyor. Bir kurumun eksik bir işi olsa, bizim şu ekibimiz gelsin anında bakışını onarsın, tamamlasın diyebiliyoruz. Bu konuda da çok gururluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir kahvaltı sabahında da bizleri bir araya getiren değerli müdürlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “YENİ, HAYALLERİMİZ, VAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız