HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 12:25

ÇAYBAŞI VE İKİZCE, VALİ EROL’U AĞIRLADI

  Ordu Valisi Muammer Erol, Çaybaşı ve İkizce ilçelerini ziyaret etti.
ÇAYBAŞI VE İKİZCE, VALİ EROL’U AĞIRLADI

 

Ordu Valisi Muammer Erol, Çaybaşı ve İkizce ilçelerini ziyaret etti. İlçe ziyaretleri kapsamında Çaybaşı ve İkizce ilçelerini ziyaret eden Vali Erol, kaymakamlıklar başta olmak kamu kurumlarında da incelemelerde bulundu.

 

ÇAYBAŞI KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ 

 

Çeşitli ziyaret, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Çaybaşı ilçesine giden Vali Muammer Erol, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Turgay Tarık, Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, İlçe Emniyet Amiri Ömer Faruk Darendeli, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Abdulkadir Andı tarafından karşılandı.

 

Vali Erol, Kaymakamlık Makamına geçerek ilçenin genel durumu, ihtiyaçları ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Turgay Tarık’tan bilgi aldı. 

 

Ziyaretlerinden dolayı Vali Muammer Erol’a teşekkür eden Kaymakam Tarık, Çaybaşı ilçesinin asayiş yönünden huzurlu ve sakin bir ilçe olduğunu dile getirdi.

 

ÇAYBAŞI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Erol, Çaybaşı Belediyesini de ziyaret ederek, belediye hizmetleri, yatırımlar, projeler ve ihtiyaçlar hakkında Belediye Başkanı Hüseyin Semiz’den bilgi aldı.

 

Belediye çalışmaları, hizmetleri ve projeleriyle ilgili Vali Erol’a detaylı bilgi veren Belediye Başkanı Semiz, “Sayın Valim, ilçemize yapmış olduğumuz hizmetlerde sizlerin desteğini gördük. Bundan dolayı ilçemiz halkı adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Ziyaretinizle de bizleri mutlu ettiniz” dedi. 

 

EMNİYET AMİRLİĞİNİ VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

 

İlçe ziyareti kapsamında Çaybaşı İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Muammer Erol, İlçe Emniyet Amiri Ömer Faruk Darendeli ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Abdulkadir Andı’dan ilçenin güvenlik ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı. 

 

İLKÜVEZ SPOR KOMPLEKSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

 

Vali Muammer Erol, ilçenin İlküvez mahallesinde yapılmakta olan İlküvez Spor Kompleksi’ni de gezerek, incelemede bulundu. Spor kompleksinin son durumu ve eksiklikleri hakkında İlçe Kaymakamı Turgay Tarık ve yetkililerden bilgi aldı.

 

İKİZCE KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ

 

Vali Muammer Erol, Çaybaşı İlçe programının ardından İkizce İlçesine hareket etti.

 

İkizce Kaymakamlığını ziyaret ederek programına başlayan Vali Erol, burada İlçe Kaymakamı Muhammed Fazıl Tüzel, Belediye Başkanı Osman Kaygı, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Emre Kiraz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Engin Bodur İlçe Emniyet Amiri Mehmet Emre Kiraz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Engin Bodur tarafından karşılandı.

 

Vali Erol, daha sonra Kaymakamlık Makamına geçerek, Kaymakam Muhammed Fazıl Tüzel’den ilçenin genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. 

 

İKİZCE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

 

İkizce Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Erol, Belediye Başkanı Osman Kaygı’dan belediye hizmetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. 

 

EMNİYET AMİRLİĞİNİ VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

 

İkizce programı kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti.

 

Vali Muammer Erol, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Emre Kiraz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Engin Bodur’dan ilçenin güvenlik ve asayiş durumu hakkında bilgi alarak, ilçe ziyaretlerini tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : ÇAYBAŞI, VE, İKİZCE, VALİ, EROL’U, AĞIRLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız