HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 14:09

ZENGİN: VERİLEN SÖZLER UNUTULMAMALIDIR

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, “Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının hakları teslim edilmeli verilen sözler, vaatler unutulmamalıdır” diyerek özlük haklarının yeniden düzenlenmesi gerektiğine dik
ZENGİN: VERİLEN SÖZLER UNUTULMAMALIDIR

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, “Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının hakları teslim edilmeli verilen sözler, vaatler unutulmamalıdır” diyerek özlük haklarının yeniden düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Zengin, yaptığı açıklamada; “Yardımcı Hizmetler Sınıfında yer alan personelin gerek mali haklarının gerekse özlük haklarının eşitlik ilkesi çerçevesinde düzenlenmesi gerekmektedir.

Yardımcı hizmetlilerin sorunları kamu personel rejiminin kanayan yarasıdır. Bu mağduriyet mutlaka çözüme kavuşturulmalıdır” dedi.

Zengin, açıklamasının devamında ise “Yardımcı Hizmetli personelimiz yer değiştirme konusunda da büyük belirsizlikler ve sorunlar yaşamakta, aileler parçalanmakta, yardımcı hizmetliler üvey evlat muamelesi görmektedir.

Kamuda çalışma barışı, adalet ve hakkaniyet, tüm yardımcı hizmetlilerin Genel İdare Hizmetleri Sınıfına alınmasıyla sağlanacaktır.

Toplu Sözleşme masasına taşıdığımız ve kırmızıçizgimiz olarak ilan ettiğimiz hususlardan bir tanesi de yardımcı hizmetler sınıfında çalışan 110 bin meslektaşımızın GİH sınıfına geçirilmesidir.

Mali hakları kısıtlanmış, özlük hakları kırpılmış, her türlü haktan mahrum bırakılmış yardımcı hizmetliler GİH kadrosuna geçirilmelidir” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ZENGİN:, VERİLEN, SÖZLER, UNUTULMAMALIDIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız