HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mart 2024 Salı Saat: 12:50

“YAŞANABİLİR ŞEHİR HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Aşkın Tören, yoğun bir seçim kampanyası yürütürken, belediye hizmetlerinde de kesintiye izin vermiyor. 5 yıl boyunca kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ile merkezde
“YAŞANABİLİR ŞEHİR HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Aşkın Tören, yoğun bir seçim kampanyası yürütürken, belediye hizmetlerinde de kesintiye izin vermiyor.

5 yıl boyunca kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ile merkezde yaşanan modern değişim ve dönüşümün öncüsü olan Başkan Tören kırsalda ise ulaşım alanında hayata geçirdiği hem beton yol seferberliği hem de asfalt çalışmalarıyla yeni bir döneme kapı araladı.

Gece gündüz ara vermeden sürdürdüğü Seçim kampanyası boyunca da Belediye hizmetlerinin takibini bırakmayan Başkan Tören vatandaşlardan büyük takdir topladı.

 

KARACAÖMER’İN 7 SOKAĞI DAHA SİL BAŞTAN YENİLENDİ

 

Altınordu Belediyesi, bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle merkezden kırsala kentin dört bir yanını adeta şantiyeye çevirdi. Altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını seferberlik halinde sürdüren Altınordu Belediyesi, Karacaömer Mahallesinin Değirmenbaşı mevkiinde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmalarını da tamamladı. Sağlıklı altyapıya kavuşturulan 7 sokak sıcak asfalt konforuyla da buluşturdu.

Değirmenbaşı 1,2,3,4,5,6, ve 7. Sokaklarda tamamlanan çalışmalar mahalle sakinlerinden büyük takdir topladı.

 

“MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Karacaömer Muhtarı Hikmet Altaş, “Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören’in Karacaömer Değirmenbaşı’nda başlattığı çalışmalar tamamlandı. Mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

“Aşkın Başkandan Allah Razı Olsun.”

 

Karacaömer Mahallesi sakinleri ise yapılan çalışmayla yollarının çamurdan kurtulduğunu belirterek, “Yollarımız önceden çok kötüydü, kullanılamayacak haldeydi. Çocuklar yürüyemiyordu burada, arabalarımız her seferinde berbat hale geliyordu. Ayakkabılarımız çamur içerisindeydi. Şu an şükürler olsun çamur gitti. Yollarımız çok güzel oldu. Aşkın başkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.” diye konuştular.

 

BAŞKAN TÖREN “EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ HEMŞEHRİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ”

Başkan Aşkın Tören, Altınordu belediyesi olarak mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarını fırsata çevirerek birçok noktadaki çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. İnsanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarla kimi noktalarda yarım asrı aşan bir mazisi bulunan akut hale gelmiş birçok soruna neşter vurduk. Sağlıklı altyapısı, standardı yüksek konforlu üst yapısıyla yaşanabilir modern şehir hedefiyle çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız mahallemize ve değerli komşularımıza hayırlı olsun.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız