Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
- 14:10 İKİ İLE VERGİ DAİRESİ KURULDU
- 14:08 VALİ EROL, EL SANATLARI SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI
- 13:57 VALİ EROL, YUNUS EMRE’Yİ ANMA PROGRAMINA KATILDI
- 13:49 “BABALAR GÜNÜ’NÜ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”
- 13:48 993 PROJE’YE TÜBİTAK’TAN DESTEK
- 13:21 “50 MİLYAR TL CİRO BEKLENİYOR”
- 13:19 KERMESTEN TSK VAKFINA 1 MİLYON TL
- 12:42 OAL’DEN, “İSTİKLAL MARŞI NASIL YAZILDI” GÖSTERİSİ
KAMU SEN’DEN ‘ANNEME MEKTUP’ YARIŞMASI

Türkiye Kamu-Sen, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketlerinden etkilenen çocuklarımızın duygularına tercüman olmak amacıyla Anneler Gününe özel yarışma düzenliyor.
Türkye Kamu Sen Ordu ll Başkanı Hasan Ali Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ailesi depremden etkilenen çocuklarımız duygu ve düşüncelerini annelerine yazacakları mektuplarla anlatacak, Türkiye Kamu-Sen çocuklarımızın duygularına tercüman olacak” dedi.
Yarışma hakkında bilgilerde veren Başkan Yılmaz; “Düzenlenen yarışmamız, İlkokul 3 ve 4. Sınıflar, Orta Okul ve Lise öğrencilerine yönelik olarak üç farklı kategoride gerçekleştirilecek.
Son başvuru tarihi 25 Nisan olan yarışmada sonuçlar 12 Mayıs Pazar günü "Anneler Günü"nde açıklanacak ve ödüller sahiplerini bulacak.
Yarışmada her bir kategoride dereceye giren çocuklarımızdan birincilere 3 tam, ikincilere 2 tam, üçüncülere 1 tam ve Mansiyon almaya hak kazananlara ise yarım altın hediye edilecektir.
Şartnameye uygun olarak yazılacak mektuplar [email protected] adresine gönderilecektir” diye konuştu.