Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:17 TURİZM İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 11:06 İSTANBUL DEPREMİ GÜNDEMİ GERİDE BIRAKTI
- 10:57 ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN VELİLERE KONFERANS
- 10:44 “Birlikte Daha Güçlüyüz!”
- 09:41 GAZİ VURUŞU
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
“YOK ARTIK BÖYLE BİR OKUL”

Huzurun ve başarının adresi sloganıyla adından sıkça bahsettiren Ordu Anadolu Lisesi (OAL) Ramazan ayı boyuncada boş durmadı.
Münferit zaman ve günlerde düzenlenen sınıf sınıf iftar programları ile öğrencileri, velileri ve öğretmenleri kaynaştıran OAL, gönülleri feth ederek, “Yok artık böyle bir okul” dedirtmeyi başardı.
İftar programları boyunca özveri ile emek sarf eden öğretmenler içinde iftar programı düzenleyen OAL Müdürü Bilal Şahin ise programın ardından duygularını şu şekilde dile getirdi; “Bir gönül inceliğidir insanlara değerli olduğunu hissettirmek.
Hepiniz birbirinizden değerlisiniz. Bu akşam iftarımızı Çok Değerli Öğretmenlerimizle okulumuzda açtık. Çok güzel bir ortamda kendimiz yaptık kendimiz yedık ve karar verdik tekrar tekrar biraraya gelmek için” dedi.