HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 11:57

ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI

Kadınlar 1. Ligi Play-Offta 6. hafta maçları tamamlandı. Geçen hafta Turkcell Kadın Futbol Süper Ligine yükselmeyi garantileyen Bornova Hitab Spor ile Ünye Gücü Futbol Kulübü, Bornova İlçe Stadında karşılaştı. Ünye Gücü Futbol Kulü
ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI

Kadınlar 1. Ligi Play-Off'ta 6. hafta maçları tamamlandı. Geçen hafta Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantileyen Bornova Hitab Spor ile Ünye Gücü Futbol Kulübü, Bornova İlçe Stadı'nda karşılaştı. Ünye Gücü Futbol Kulübü müsabakayı 3-0 kazandı.

Maç sonunda kupa seramonisi düzenlendi. Ligi şampiyon bitiren Ünye Gücü Futbol Kulübü ve ikinci olan Bornova Hitab Spor'a kupa ve madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk, Kadın Futbolu ve Sürdürülebilirlikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Müderrisgil ile İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici tarafından verildi. Seramonide Türkiye Futbol Federasyonu Kadın Futbolu Direktörü Eren Şenyaprak, İzmir Bölge Müdürü Sevgi Koçak Özdemir ve Kadın Futbolu Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Zafer Şen de hazır bulundu.

Ligdeki diğer maçta Horozkent Spor, Kocaeli Bayan Futbol Kulübü'nü 6-0 yendi. Konuk takım sahaya çıkmadığı için Çatalca Belediye Spor - Giresun Sanayi Spor mücadelesi oynanmadı.

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, GÜCÜ, FK, KUPASINI, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız