HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Nisan 2024 Cuma Saat: 14:43

MEB’E ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ!

         Türk Eğitim-Sen Ordu İl Başkanı Metin Şeyhoğlu, proje okullarına yönetici atama süreci hakkında açıklamalarda bulunarak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’e çağrıda bulundu.          Bakanlık tarafından ataması
MEB’E ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ!

         Türk Eğitim-Sen Ordu İl Başkanı Metin Şeyhoğlu, proje okullarına yönetici atama süreci hakkında açıklamalarda bulunarak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’e çağrıda bulundu.

         Bakanlık tarafından ataması yapılan kimi okul yöneticilerinin kararnamelerinin iptal edildiğini kaydeden Başkan Şeyhoğlu: “Bu durum, MEB’in ciddiyetini ve çalışanların kuruma olan güvenini rencide ediyor” dedi.

         Böylesi ucuzluklara meydan verilmemesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Şeyhoğlu, açıklamasına şöyle devam etti; “Proje okulu yönetici atama sürecinde yıllardır süregelen aymazlıklara maalesef yine şahit oluyoruz.
         Bakanlık tarafından ataması yapılan kimi okul yöneticilerinin kararnameleri iptal ediliyor. Bu durum, MEB’in ciddiyetini ve çalışanların kuruma olan güvenini rencide ediyor.

         Madem bu okullarımıza objektif kriterlere haiz sınava dayalı atama sistemini getiremiyoruz, en azından böylesi ucuzluklara meydan vermeyelim.

Liyakati değil de mensubiyeti önceleyen kimi yöneticilerinizi de zahmetten kurtarın ve bir talimat verin ki, daha sürecin başında, hangi siyasi/STK’ya biat ediyorlarsa onlardan aldıkları talimatlarla görevlendirmeleri yapsınlar ve atama sürecini yap boz tahtasına çevirmesinler. Yazıktır” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : MEB’E, ÇAĞRIDA, BULUNUYORUZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız