HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Nisan 2024 Cuma Saat: 14:51

KAMU SEN’DEN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA

Türkiye Kamu Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 179. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz, mesajında; “179 yıldır ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergiley
KAMU SEN’DEN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA

Türkiye Kamu Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 179. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz, mesajında; “179 yıldır ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergileyen; Toplumumuzun güvenliğini sağlamak, huzurunu korumak ve adaleti tesis etmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz, şöyle devam etti; “Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır.

Polislerimiz, görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirirken, her zaman en yüksek standartlarda profesyonellik sergilemekte ve toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın güvenini kazanarak takdir toplamaktadırlar. 

Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve güveni için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, görevi başında olan polislerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : KAMU, SEN’DEN, POLİS, TEŞKİLATINA, KUTLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız