Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:35 MHP’DEN MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI
- 15:34 ORDU TİCARET FESTİVALİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
- 14:14 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
- 13:39 YENİLEME SÜRESİ UZADI!
- 13:39 70 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 12:52 ÜNYE KALESİ’NE BÜYÜK İLGİ
- 12:47 “YENİ BİR TESCİL KADASTRO SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”
- 12:16 ŞANLITÜRK, İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12:16 OSKİDEN KAÇAK SU DENETİMİ
- 12:03 ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
- 12:01 “KADINLARIMIZIN EMEĞİNİN DEĞERE DÖNÜŞMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
- 11:58 612 BİN 651 ÇOCUK SUÇA SÜRÜKLENDİ
- 11:57 KIZILAY ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA
- 10:37 İREM BEŞİKTAŞ’TA
- 10:36 SÜPER LİG’DE SEZON KARARI
KOPYACILAR YAKALANDI

E-sınav merkezinde yapılan ehliyet sınavında üzerinde kopya çekme aparatı ile şüpheli İ.S.İ yakalandı.
Aparatı temin eden ve dışarıdan cevapları söyleyecek olan ve aracıyla kaçan şüpheli F.T ise Giresun İli Tirebolu ilçesinde yakalandı. Yakalanan şüphelinin üzerinde Modem, Mikrofon, Kulaklık ve aparatlar ele geçirildi. Şüpheliler hakkında 6114 SKM suçundan adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.
Bu arada İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; Altınordu İlçesinde bulunan 1 işyerinde yapılan aramada; 67 adet kaçak Cinsel İçerikli Ürün ve 272 paket kaçak sigara sarma kağıdı ele geçirildi. Şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan adli tahkikat yapıldı.
Bu arada yine İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmada Altınordu İlçesinde durdurulan 1 araçta yapılan aramada; 100 adet elektronik sigara likiti ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan adli tahkikat başlatıldığı açıklandı.