HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 15:43

ORDU'NUN ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE MERKEZİ

Ordu’nun daha modern ve daha yaşanabilir bir il olması hedefiyle bugüne kadar birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi Orkent A.Ş. şehrin ekonomisine ve sosyal hayatına da katkı sağlıyor. Bu kapsamda Orken
ORDU'NUN ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE MERKEZİ

Ordu’nun daha modern ve daha yaşanabilir bir il olması hedefiyle bugüne kadar birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi Orkent A.Ş. şehrin ekonomisine ve sosyal hayatına da katkı sağlıyor. Bu kapsamda Orkent A.Ş. tarafından Orduluların ve bölgenin hizmetine sunulan Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi, sadece bir AVM değil, bölgeye yeni bir soluk getirdi.

      138 bin metrekarelik geniş bir alana sahip olan Marino Port, içerisinde barındırdığı çeşitli büyüklükte farklı fonksiyonlara sahip işyerleri, lunapark ve 500 metrekare çocuk eğlence merkezi ile ziyaretçilere her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilme imkanı sunuyor. Marino Port'taki işletmeler, giyim, aksesuar, hediyelik eşya, kafe ve restoranlar gibi çeşitli alanlarda hizmet veriyor, böylece ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor.

      Marino Port, sadece alışveriş değil, aynı zamanda eğlence ve etkinlik alanlarıyla da dikkat çekiyor. Çocuk eğlence merkezi, lunapark, futbol sahası, kum futbolu, kum voleybolu, kamp alanları, motel, kano alanı, anfiler gibi çeşitli aktivite alanlarının bulunduğu Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ziyaretçilere keyifli ve eğlenceli bir vakit geçirme imkanı sunuyor.

      Çocuklara doyasıya eğlenebilme imkanı sunacak Çocuk Eğlence Merkezi’nin yakın zamanda açılacak olması, ebeveynler için büyük bir avantaj sağlayacak. Alışveriş yaparken çocuklarını eğlenceli ve güvenli bir ortamda bırakabilecek olan aileler, Marino Port'ta keyifli zaman geçirebilecekler.

      Marino Port'un konumu da avantaj sağlıyor. Ordu'nun doğu giriş kapısı Gülyalı ilçesinde bulunan merkez, Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen yanında ve ana yola sıfır konumda bulunuyor. Bu sayede, hem bölge sakinleri hem de yerli ve yabancı turistler kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyor.

      Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, kültürel etkinliklere katılabilir, lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilir ve eğlence dolu etkinliklerde yer alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler : ORDU'NUN, ALIŞVERİŞ, VE, EĞLENCE, MERKEZİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız