HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 13:21

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL MÜZİK ZİYAFETİ

Altınordu Belediyesi’nden Anneler Günü’ne özel konser düzenlendi. Candan Fasl-ı Dil Türk Sanat Musıkisi Korosu’nun seslendirdiği eserlerle, katılımcılar keyifli dakikalar geçirdi.  
ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL MÜZİK ZİYAFETİ

Altınordu Belediyesi’nden Anneler Günü’ne özel konser düzenlendi. Candan Fasl-ı Dil Türk Sanat Musıkisi Korosu’nun seslendirdiği eserlerle, katılımcılar keyifli dakikalar geçirdi.

 

Candan Fasl-ı Dil Türk Sanat Musıkisi Korosu, Altınordu Belediyesi öncülüğünde Anneler Günü’ne özel konser verdi. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen konseri Şef Erkan Gönül yönetti. Konsere Belediye Başkan Yardımcıları Bahadır Baş, Hamdi Salih Kalyoncu ve Hüseyin Akdeniz’in yanı sıra Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel Torun ile çok sayıda kişi katılım sağladı. Dinleyicilerin oldukça eğlendiği konserde koro üyeleri, birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Katılımın yoğun olduğu konserde izleyenlerin keyifli vakit geçirdiği gözlerden kaçmadı. Gecenin sonunda solistlerin ve koronun performansı sanatseverler tarafından uzun süre alkışlandı. Seslendirilen eserlere eşlik eden ve eğlenen vatandaşlar etkinlik sonunda Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

‘DOLU DOLU ETKİNLİKLERDE BERABER OLACAĞIZ’

 

Konserde kürsüye davet edilen Belediye Başkan Yardımcısı Bahadır Baş, bu yıl Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi. Baş, “Bu akşam düzenlemiş olduğumuz Anneler Günü etkinliğimizi onurlandırdığınız içini hepinize çok teşekkür ediyorum.  Kültür sanat etkinliklerimiz dopdolu içerikleriyle devam edecek. Mayıs ayında Gençlik Haftası'nda 4 gün, Mayıs Yedisi'nde yani 20 Mayıs’ta sizinle birlikte çok daha dolu dolu etkinliklerde beraber olacağız. Bütün vatandaşlarımızı bu etkinliklerde birlikte olmaya, eğlenmeye, vakit geçirmeye davet ediyorum. Sonsuz sevgileri ile ömrünü bizlere adayan bütün annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Konserin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Bahadır Baş ile Ordu Barosu Başkanı Sibel Torun, Candan Fasl-ı Dil Türk Sanat Musıkisi Korosu Şefi Erkan Gönül’e çiçek takdiminde bulundu.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

 

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Candan Fasl-ı Dil Türk Sanat Musıkisi Korosu’na teşekkür eden Tepe, “Her kesime hitap eden ve herkesin erişebileceği kültür ve sanat faaliyetlerimizle Altınordulu hemşerilerimize unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyoruz. Anneler Günü etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz Candan Fasl-ı Dil Türk Sanat Musıkisi Korosu Konserimizde salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverlere ve gecenin yıldızı koromuzun her bir ferdine yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Ani gelişen programım dolayısıyla il dışında bulunduğum için Belediye Başkan Yardımcılarımızın temsiliyetinde gerçekleşen etkinliğimize katılım bizleri ziyadesiyle memnun etti. Gençlik Haftası’nın içerisinde bulunmamız dolayısıyla hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek” ifadelerinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : ANNELER, GÜNÜ’NE, ÖZEL, MÜZİK, ZİYAFETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız