HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Mayıs 2024 Cuma Saat: 12:22

MÜDÜRLER KORGAN’DA TOPLANDI

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Korganda İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Korgan ilçe ziyare
MÜDÜRLER KORGAN’DA TOPLANDI

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Korgan'da İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Korgan ilçe ziyaretinde ilk olarak Korgan Kaymakamı Ensar Çelik'i ziyaret ederek Korgan ilçesinin eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan ile bir araya gelen Vargeloğlu, burada da Korgan ilçesinin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

 

İl Millî Eğitim Müdürümü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şehit Emrah Sapa İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci, öğretmenler ve okul yönetimi ile bir araya geldi. Öğretmenler ile sohbet eden Vargeloğlu, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağı ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak eğitim öğretim yılının huzurlu, başarılı ve sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını temenni etti.

 

Okul ziyaretinin ardından Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla Korgan İteniçi Sosyal Tesisleri'nde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Vargeloğlu; eğitim öğretim çalışmaları, eğitsel ve kültürel faaliyetlerle ilgili bilgi alarak yapılması gereken çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 

Toplantıda Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunulan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve YKS öncesi okullarımızda yapılacak iş ve işlemleri ile Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri ve BİLSEM Yıl Sonu Etkinlikleri değerlendirildi.

Toplantıda, Bakanlık tarafından uygulamaya koyulan tüm öğrencilerimize yönelik "Dilimizin Zenginlikleri Projesi", "Liselerde Bilim Uygulaması Projesi", "Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı", "Oku-Yorum, Yazı-Yorum Projesi", "Okulda İyilik Var" ve "Okul Ortaklığı" proje ve etkinliklerinin Bakanlık tarafından belirlenen takvime göre takibinin yapılması gerektiği vurgulandı.

Ayrıca öğrencilerimizin hayallerindeki mesleği yaparak yaşayarak öğrenmeleri ve meslek tanıtımı amacıyla Valiliğimiz himayelerinde Müdürlüğümüz koordinesinde uygulamaya koyulan "Hayalimdeki Meslek Projesi" ile ilgili çalışmalar değerlendirildi.

Taşımalı eğitim servisleri ile öğrencilerimize verilen öğle yemeklerinin kontrollerinin ve denetimlerinin yapılması gerektiği vurgulanarak eğitim yatırımlarımızın son durumları değerlendirildi. Okullarımızın bakım ve onarımlarla ilgili planlamaları zamanında yapılarak bakım ve onarımların yaz tatilinde bitirilmesi vurgulandı.

Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm İlçe Millî Eğitim Müdürleri tarafından okunan kitabın değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürlerinin talep ve önerilerini dinleyen Vargeloğlu, Eğitim Kenti Ordu'muzda yapılan çalışmalardan dolayı emek veren herkese teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler : MÜDÜRLER, KORGAN’DA, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız