Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 13:48 ÇINARSUYU’NDA VATANDAŞLARIN TATİL KEYFİ
- 13:26 AİLE HEKİMLİĞİ SÖZLEŞME VE ÖDEME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞENLER!
- 12:49 ORDU’DA SİBER SUÇ OPERASYONU
- 12:43 UZUNİSA YAŞAM MERKEZİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 12:30 PEHLİVALAR KUMRU’DA MEYDANA ÇIKIYOR
- 12:13 “BİZ HER ŞEYİ ADAM GİBİ OLSUN İSTİYORUZ”
- 11:03 DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ AÇIKLANDI
- 10:42 ORDU, KÜLTÜREL MİRASLA GELECEĞE YÜRÜDÜ
- 10:27 SİLAH İMALATI VE TİCARETİNE DE GEÇİT YOK!
- 10:16 TÜRKİYE’DEN GİDEN GİDENE
- 10:17 MİLLİLER SIRALAMADAKİ YERİNİ KORUDU
- 14:50 ARTIK O DA TESCİLLİ
- 14:45 ORDU’NUN TARİHİ KONUŞULDU
- 14:31 FATSA ATATÜRK PARKI YENİLENİYOR
- 14:24 ASFALT TAMİRLERİ DEVAM EDİYOR
HASTANE TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Ünye Devlet Hastanesi’nin acil servis girişinde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla önemli bir adım atıldı. Ünye Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları hızla devam ediyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha hızlı ve güvenli şekilde ulaşabilmesi için bu önemli çalışmayı hayata geçirdik” dedi.
Ünye Devlet Hastanesi’nin acil servis girişinde yaşanan trafik yoğunluğu Ünye Belediyesi tarafından çözüme kavuşuyor.
Özellikle acil durumlarda yaşanan araç yoğunluğunun sağlık hizmetlerini aksatmaması için başlatılan bu projeyle, hastane çevresindeki ulaşımın daha düzenli ve akıcı hale getirilmesi hedefleniyor. Genişletme çalışmaları kapsamında mevcut yola ilave otopark ve iyileştirme, altyapı düzenlemeleri yapılıyor.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha hızlı ve güvenli şekilde ulaşabilmesi için bu önemli projeyi hayata geçirdik. Trafik akışını rahatlatacak bu çalışmalarla, hastaneye ulaşım çok daha kolay olacak” ifadelerini kullandı.
Başkan Tavlı, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ve trafik akışının kontrollü bir şekilde sağlanacağını belirtti. Yol genişletme projesinin tamamlanmasıyla birlikte, hem hastane personelinin hem de vatandaşların yaşadığı ulaşım ve otopark sıkıntısının büyük ölçüde çözüme kavuşması bekleniyor.