HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Haziran 2024 Cuma Saat: 14:20

ÖRNEK BİR MAHALLE!

Gazetemiz köşe yazarlarından Araştırmacı ve İlahiyatçı Yazar Hüseyin Deniz, Ordu ilinin genelinde güzide yerleşim alanlarını keşfetmeye devam ediyor.
ÖRNEK BİR MAHALLE!

Gazetemiz köşe yazarlarından Araştırmacı ve İlahiyatçı Yazar Hüseyin Deniz, Ordu ilinin genelinde güzide yerleşim alanlarını keşfetmeye devam ediyor. Son olarak rotayı Gölköy İlçesi Güzelyurt Mahallesine çeviren yazarımız Hüseyin Deniz, gözlemlerini okurlarımızla paylaştı.

Deniz, yaptığı paylaşımda; “Gölköy İlçesinin en güzel ve şirin bir belde belediyesi idi. İsmi de üzerinde Güzelyurt belediyesidir.

Bura ile beraber sınırları bitişik  belediyeleri Sırasıyla: Alacalar, Aydoğan, Alanyurt, Karaaslan Düzyayla ve direkli belde belediyeleriyle beraber 30 Aralık 1987 tarihinde kurulmuştu.

Daha sonra nüfusu 2000 altında olan belde belediyeleri 2012 yılı itibarıyla 30 Mart 2014 yılında yürürlüğe giren 6360 sayılı Yasa ile tüzel kişiliğine son verilerek mahallelere dönüştürülmüştür.

Güzelyurt belediyesi, şimdi ise Güzelyurt mahallesinin sakinleri örnek bir davranış sergiliyorlar” dedi.

Sosyal aktivitelere de dikkat çeken Deniz; “Her cuma akşamı 10 mahalle Camide sırasıyla sabah namazı buluşmaları adı altında hiç ara vermeden Kur’an merasimleri tertip etmektedirler.

Bu programlardan bir tanesine bizlerde şahit olduk. Bedirli küme evleri Hz Ömer camiinde tertip edilen bu buluşma programı benimde dikkatimi çekti bizatihi bende katılımın sağladım.

Programa katılımın yoğun olduğuna şahit oldum. Bu güzel programda emeği olan, tertipte  emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ÖRNEK, BİR, MAHALLE!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız