HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2025 Perşembe Saat: 10:54

ÇOCUKLAR TOP BAŞI YAPTI

Avrupa Spor Şehri unvanına sahip Altınordu’da, çocukların erken yaşta sporla buluşmalarını sağlamak amacıyla Altınordu Belediyesi, Yaz Futbol Okulu ile çocukları yeşil sahayla buluşturdu.  
ÇOCUKLAR TOP BAŞI YAPTI

Avrupa Spor Şehri unvanına sahip Altınordu’da, çocukların erken yaşta sporla buluşmalarını sağlamak amacıyla Altınordu Belediyesi, Yaz Futbol Okulu ile çocukları yeşil sahayla buluşturdu.

 

Avrupa Spor Şehri unvanını şehre kazandıran Altınordu Belediyesi, çocukların yaz tatilini sporla değerlendirmeleri amacıyla Yaz Futbol Okulu, 6–12 yaş arası çocukların katılımıyla start aldı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Uzunisa Spor Tesisleri’nde ilk antrenmanlarına çıkan minik sporcular, futbolun heyecanını ve coşkusunu doyasıya yaşarken, sporla iç içe bir yaz geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadı. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olarak haftanın 3 günü yapılacak antrenmanlarla, alanında uzman antrenörler eşliğinde çocuklara futbolun temel teknik ve taktik bilgileri kazandırılacak.

 

BAŞKAN ULAŞ TEPE: SPORLA BÜYÜYEN NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

 

Altınordu Belediyesi olarak çocukları erken yaşta sporla buluşturmayı çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Yaz Futbol Okulu’yla ilgili yaptığı açıklamada, “Avrupa Spor Şehri unvanına sahip bir kent olarak, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. 2013–2019 doğumlu çocuklarımızın katılımıyla başlattığımız Yaz Futbol Okulu ile hem eğlenceli hem de öğretici bir yaz dönemi geçirmelerini istiyoruz. Uzman antrenörlerimiz eşliğinde temel futbol eğitimi alan çocuklarımız aynı zamanda sosyal becerilerini de geliştirme fırsatı bulacak. Altınordu’da sporun her dalında daha çok çocuğumuza ulaşmayı, sporu bir yaşam biçimine dönüştürmeyi ve geleceğin sağlıklı nesillerini yetiştirmeyi hedefliyoruz. Katılım sağlayan tüm kardeşlerime başarılar diliyor, ailelerine de bu sürece verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLAR, TOP, BAŞI, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız