Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:28 “ORDU, ALTIN DÖNEMİNİ YAŞIYOR”
- 16:02 AKÇA’DAN “YAVRU KOKARCA” UYARISI!
- 15:43 MOBİL KUAFÖR YEŞİLKÖY MAHALLESİ’NDE
- 13:05 AĞCA: “EKSİK POLİTİKALAR YANGINLARIN BOYUTUNU BÜYÜTÜYOR”
- 12:54 TÜRK EĞİTİM SEN’DEN FİDAN KAMPANYASI
- 12:53 ZENGİN: KAMU İŞVEREN HEYETİ ZAM TEKLİFİNİ SUNMALIDIR
- 12:53 ÖZTÜRK: TOPLU SÖZLEŞME YÜZDE 20 EK ZAM İLE BAŞLAMALI
- 12:53 TÜRK İMAR SEN, MEMURSİNAV.COM İLE ANLAŞTI
- 11:59 YAKUP KARACA VEFAT ETTİ
- 11:19 ODÜ ASM’NİN YENİ BİNASI YÜKSELİYOR
- 10:59 “KRUVAZİYER TURİZMİ MİLLİ BİR GÖREVDİR”
- 10:57 DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ AÇIKLANDI
- 10:34 DEPREM KORKUSU KRONİKLEŞEBİLİR!
- 09:58 ÜNYE 57 START VERDİ
- 09:58 BAL LİGİ’NE BAŞVURUDA SON DOĞRU
ASFALT MESAİSİ SÜRÜYOR

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak şehir genelinde yol konforunu ve güvenliğini artırmak amacıyla asfalt tamir ve yama çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler, vatandaşlardan gelen talepler ve teknik incelemeler doğrultusunda mahallelerde bozulmaların olduğu noktalarda hızlı bir şekilde müdahale ederek ulaşımı daha güvenli hale getiriyor.
Son olarak, Evkaf mahallesi Burak sokak, Dolunay mahallesi Çevik ve Doğanay Sokak, Fatih mahallesi Yamaç ve Şöhret ve Orhan Veli Sokak, Ayazlı mahallesi Geçit ve Kent sokak, Mustafa Kemal Paşa mahallesi Kırsal bölgede Soylu Sokak, Palazlı ve Yenidoğan Mahallesi’nin ana yollarında asfalt tamir ve yama çalışmaları gerçekleştirildi.
Çalışmalar hakkında açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Şehrimizin farklı mahallelerinde zamanla yıpranan ve vatandaşlarımızın ulaşımını olumsuz etkileyen yolları bakım ve onarımdan geçiriyoruz. Bu doğrultuda ekiplerimizle birlikte hem merkezde hem kırsalda aralıksız şekilde asfalt tamir ve yama çalışmalarını sürdürüyoruz. Amacımız, Fatsa’mızın her mahallesinde ulaşımın güvenli ve konforlu olmasını sağlamak. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.
Belediye ekiplerinin, belirlenen program dahilinde diğer mahallelerde de asfalt bakım çalışmalarına devam edeceği bildirildi.